SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Bölgenin sesi güçleniyor

Bölgenin sesi güçleniyor

17 Mart 2015 Salı - 10:39








Yerel ve bölgesel basın anlamında önemli bir güce sahip olan Karadeniz bölgesi, TV EM ve Altaş TV gibi bölgenin sesini ülkeye ve tüm dünyaya duyuran önemli TV kuruluşlarına cumartesi günü resmi açılışı yapılan Kanal 28 TV’yi de kattı.

Kanal 28 TV’yle Giresun da basın yayın anlamında bölgede eksikliği hissedilen önemli bir boşluğu doldurmuş oldu. Ulusal anlamda hem sıladan gurbete hem de gurbetten sılaya köprüler kurulmasının en güzel araçlarından olan TV yayıncılığı anlamında bu gelişme Giresun adına umut verici ve sevindirici bir gelişmedir.

Kanal 28'in Giresun’a kazandırılmasında en önemli pay kuşkusuz; bir Giresun sevdalısı olan, iş ve siyaset hayatıyla da her zaman Giresun’a katkı sağlama çabası içinde olan Sayın Ayhan AKTEN ve yıllarca basın yayın alanında önemli çalışmalara imza atmış fedakar bir isim olan kanalın yönetim kurulu başkanı Cemal AKKAYA’nındır. Cumartesi günü; bürokrasi, iş hayatı ve siyaset isimleri ile Giresun halkının yoğun katılımı ve ilgisi ile gerçekleştirilen açılış, Giresun’un bu konudaki beklentilerinin de ne kadar yüksek olduğunun bir göstergesiydi. Açılış ve sonrasında yapılan canlı yayınlara gurbetten bağlantılar ve ilgi de bunun en güzel göstergesi oldu. Giresun, Giresunlu Kanal 28 TV’den çok şeyler bekliyor.

Sorunların dile getirilmesinde, bölgenin haklarının aranmasında ve sılayla gurbetin kavuşmasında büyük ve önemli bir sorumluluk ve misyonu yüklüyor sırtına. Bu zamana kadar yerel basın anlamında önemli bir yeri olan Giresun, Cumhuriyet tarihi ile yaşıt gazeteleri (Yeşilgiresun) ve önemli gazetecileri ile (Hulki Cevizoğlu, İlker Yasin, Kadir Çelik, Naim Tirali ...) basın yayın ve televizyon yayıncılığı konusunda yüksek değeri olan bir ildir.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap