SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Bu feryada kulak veren yok

Bu feryada kulak veren yok

11 Mart 2015 Çarşamba - 10:34




Trabzon sokaklarında feryat ederek Ortahisar Kaymakamlığı’nın bahçesine kanalizasyon atıklarını bırakan Nermin Özdemir’e mahallelisi de destek verdi.





SAĞLIKLI YAŞAM

Trabzon sokaklarında önceki gün yankılanan kadın feryadının altında kanalizasyon konusu çıktı. Değirmendere Mahallesi Hamsidere mevkiinde 6 ay önce yaşanan taşkın sonrası meydana gelen tahribatla ilgili yaralarının sarılmadığını iddia eden mahalleli TİSKİ ve Belediye’yi sorumlu tutarak, “Sağlıklı bir yaşam istiyoruz” ifadelerini kullandılar.

GELEN GİDEN YOK

Açıktan akan kanalizasyon kokusundan nefes alamadıklarını belirten Emine Bayrak isimli vatandaş, “Bize söz verdiler, 2-3 ay müsaade istediler. Büyükşehir ve TİSKİ yetkilileri kanalizasyonlarımızı yapacaktı. Evlerimiz kullanılamaz oldu. Ama ne gelen var, ne de giden. Sözler unutuldu” iddiasında bulundu.

DSİ’den proje bekleniyor 

Evlerimiz çamur, kum doldu diyen Fatma Yılmaz ise, “Feryat eden Nermin kardeşimizi kimse anlamıyor. İstediğimiz sağlıklı bir yaşam. Yaşanan olaylardan sonra sinir hastası olduk” dedi. TİSKİ yetkilileri ise, Dere yatağındaki evlerin DSİ tarafından istimlak edilmesi gerektiğini belirterek, DSİ’den proje beklediklerini iddia ettiler.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap