SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Bu mu adalet!

Bu mu adalet!

31 Temmuz 2015 Cuma - 09:24




Of Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu’nun İlçe Cumhuriyet Başsavcılığının talebi ile adliye binası olarak tahsis edilmek istenmesi eğitim camiasında i





BU BİR DAYATMA

Trabzon’un Of ilçesinde yıllardır hizmet veren Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu’nun Of Cumhuriyet Başsavcılığı talebi ile adliye binası olarak tahsis edilmek istenmesi krize neden oldu. Öğretmenevinde eğitimcilerle görüşen KESK Eğitim Sen Trabzon Şube Başkanı Muhammet İkinci, “Of ilçesi, adaleti tesis etmekle yükümlü İlçe Cumhuriyet Başsavcılığının hak ve adalet duygusundan uzak bir şekilde bir talep ve dayatması ile karşı karşıya bulunuyor” dedi.

APAÇIK GASP

Öğretmenevinin 1980 öncesinde Of Öğretmenleri Derneği tarafından inşa edildiğine dikkat çeken İkinci, binanın ‘yaptım oldu’ mantığıyla öğretmenlerin ellerinden alınmak istendiğini belirterek, “Bu açık açık gasp anlamına gelir” dedi. İkinci, ilçede atıl durumda bulunan Kıyıcık Hastanesi’nin adliye binası olarak kullanılabileceği yönünde öneri de getirdi. 

Yusuf ARSLAN

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap