SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Büyükşehir koltuğuna 6 aday!

Büyükşehir koltuğuna 6 aday!

05 Aralık 2016 Pazartesi - 08:21




Yerel seçimlerin bir yıl erkene alınacağı söylentisi Trabzon siyasi kulislerini harekete geçirdi. Büyükşehir Belediye Başkanlığı için koltuk yarışı da





KULİSLER HAREKETLİ  

Önümüzdeki üç yıl içinde yerel seçimler, vekil seçimi ve anayasa değişikliği olursa başkanlık seçimi yaşayacağız. AK Partili Selçuk Özdağ’ın seçimlerin 2018’e alınabileceğini açıklaması üzerine gönlünde Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı yatan adaylar ortaya çıkmaya başladı.

NABIZ YOKLUYORLAR

Başkan Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun bir yandan son kez aday olup verdiği tüm sözleri bitirmeyi hedeflediği, diğer yandan milletvekili olabileceği konuşuluyor. Öte yandan AK Parti’deki eski Demokrat Partililerinin de desteğini alan Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu’nun nabız yokladığı söyleniyor. 

YARIŞ KIZIŞTI

Ortahisar Belediye Başkanı A.Metin Genç ve Arsin Belediye Başkanı Erdem Şen de kulislerde anılan isimlerden. Başkanlık için Ankara’dan da aday olmayı düşünenler var. Bunlardan biri Çalışma Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Mazhar Yıldırımhan, diğeri ise Trabzon Milletvekili Muhammet Balta.

Eğer Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu da yeniden aday olursa sayı 6’ya çıkacak.

Kemal Bektaş

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap