SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Çimento adım adım Akoluk'a

Çimento adım adım Akoluk'a

29 Temmuz 2015 Çarşamba - 09:07




Trabzon’da şehrin havasının kirlenmesinde en büyük etken olarak gösterilen ve taşınması tartışılan Çimento fabrikası, Ankara’da masaya yatırıldı.





Aşkale Çimento’nun Akoluk Bölgesi’nde satın aldığı araziye taşınması için uygunluk çalışması başlatılmasına karar verildi.

OLUMLU İZLENİMLER

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Ankara’da Bakanlıklar nezdinde yaptıkları görüşmelerin olumlu geçtiğini belirterek, Trabzon’a iyi haberlerle döndüklerini söyledi. Başkan Gümrükçüoğlu, Çimento fabrikasının kapanmasıyla ilgili Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehmet Mehdi Eker’le görüştüklerini ifade etti.

ÇALIŞMA BAŞLATILDI

Aşkale Çimento’nun Akoluk’ta satın aldığı arazide uygunluk çalışması yapılmasına karar verildiğini belirten Başkan Gümrükçüoğlu,  “Aşkale Çimento’nun Maçka Vadisi Akoluk Bölgesi’nde yeni satın almış olduğu arazi üzerinde çimento ön maddesi olan klinkerin işlenerek, döküm çimento ve paket çimento haline getirilebilecek olan işleme tesisinin kurulabilmesi için tarım alanı uygunluğunun çalışılmasına karar verildi” dedi.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap