SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Çözüm süreci ile şımardılar!

Çözüm süreci ile şımardılar!

29 Ağustos 2015 Cumartesi - 09:10




Trabzon Sivil İnsiyatifi Başkanı Cemal Binler, terör örgütü PKK’nın eylemlerini kınadı, Cumhurbaşkanı aleyhinde yorum yapan aydınları ise PKK’ya deste





Trabzon Sivil İnsiyatifi Başkanı Cemal Binler, son günlerde artan terör olaylarını lanetleyerek, Çözüm Süreci adı altında PKK terör örgütünün süreci suistimal ettiğini ima etti. “Devlet, kamu düzenini korumak ve vatandaşın can ve mal emniyetini sağlamak gibi görevlerini yapmaktan geri durmamalıdır” diyen Binler, “Terör örgütü ve uzantıları ülkeyi terk edene ve silah tamamen gündemden düşene kadar operasyonlar devam etmeli ve vatandaşın korku ve tehdit atmosferinden kurtulması sağlanmalıdır. Kürt kökenli kardeşlerimiz bölücülüğe ve teröre karşı şu ana kadar olduğundan daha fazla sesini yükseltmeli ve bu konuda 78 milyon vatandaşımızın kendilerini yanında olduğunu bilmeli ve ona göre hareket etmelidir. Bu milletin içinde ayrılık tohumu ekenler bu amaçlarına asla ulaşamayacaklardır” diye konuştu. “Trabzon Sivil İnisiyatifi olarak terörün her türlüsünü lanetliyoruz” diyen Binler, “Bu ülkede hep birlikte barış ve kardeşlik içinde yaşama azmimizi sürdürmeye kararlıyız” dedi.

AYDINLARA “MÜSVETTE” DEDİ

Televizyonlarda yorum yapanları da işaret eden Binler “Kardeşlik sürecine karşı çıkan sözde aydın, gazeteci ve sanatçı müsveddeleri, devleti terör örgütünü eşitlercesine bazı söylem ve eylemlerde bulunarak, sürecin devlet tarafından bozulduğu yönündeki terör kaynaklı imajına destek vermektedirler. Bazı kişi ve örgütlerdeki cumhurbaşkanı karşıtlığı devlete ve millete karşı olma haline dönüşmüştür ki; bu, millet adına acı bir durumdur. Zavallılık halidir. Bu hezeyanları ortaya atanları hangi amaca hizmet ettikleri gözden geçirmeli ve kişisel kinlerini devlet ve onun temsilcileri üzerinden kusmamalıdırlar. Milletimiz her şeyi görmekte, tarihe kayıt altına almaktadır” diye konuştu.

Fatih İSAK

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap