SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Değişim Grubu hazır

Değişim Grubu hazır

25 Nisan 2014 Cuma - 11:25




Trabzon Tabipler Odası seçimleri öncesi bir grup arkadaşıyla yönetime talip olduklarını açıklayan Diş Doktoru Ahmet Güner iddialı konuştu.





Trabzon Tabipler Odası seçimleri öncesi bir grup arkadaşıyla yönetime talip olduklarını açıklayan Diş Doktoru Ahmet Güner iddialı konuştu. Güner, "Meslektaşlarımız çok ciddi hak kaybına uğramış, şiddete maruz kalarak zarar görmüş, örneği görülmemiş hukuksal uygulamalar ile tazminatlar ödemek zorunda kalmış ve ne yazık ki hizmet vermeye çalışırken yaşamlarını yitirmişlerdir" dedi. Güner, şunları söyledi: "Başta SGK olmak üzere hemen her gün yeniden tanımlanan ve kurallar ve getirilen düzenlemelerle olumsuz çalışma koşulları altında baskı ve risk altında kalarak geleceklerini güvence altında göremeyen hekimler giderek tükenmişlik sendromuyla karşı karşıya kalmaktadır. Değişim Grubu olarak bizler sizlerden görev talep ediyor; kimseyi ötelemeden güç birliği içinde tüm hekimlerimizin katılımıyla tabip odamızı etkin bir şekilde çalıştırmaya söz veriyoruz."
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap