SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Denizde kayboldu

Denizde kayboldu

05 Temmuz 2013 Cuma - 18:38




Trabzon’un Şana mevkiinde serinlemek için arkadaşları ile birlikte denize giren KTÜ Tıp Fakültesi 4. sınıf öğrencisi İdris Bütün bir süre sonra gözden





Kemal BEKTAŞ Şana mevkiindeki Devlet Su İşleri Bölge Müdürlüğünün alt kısmında bulunan kayalık alanda arkadaşları ile birlikte serinlemek için denize giren KTÜ Tıp Fakültesi 4. sınıf öğrencisi İdris Bütün (24) bir süre sonra gözlerden kayboldu. Arkadaşlarının çevredeki vatandaşlara bilgi vermeleri üzerine olay yerine jandarma ekipleri çağrıldı. Sahil Güvenlik Trabzon Grup Komutanlığı ekiplerine bağlı uzman dalgıçlar tarafından aranan Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi 4. sınıf öğrencisi Bütün henüz bulunamazken Trabzon İl Jandarma Alay Komutanı Jn. Alb. Turgay Aras olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. Öte yandan Bütün’ün yılsonu düzenlenen bütünleme sınavları için Trabzon’da kaldığı, bugün memleketi Bingöl’e ailesinin yanına gideceği öğrenildi. Jandarma ekiplerinin olayla ilgili soruşturmasının devam ettiği belirtildi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap