SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Domuz gribi kriz yarattı!

Domuz gribi kriz yarattı!

06 Mart 2015 Cuma - 10:49




KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesinde H1N1 (Domuz gribi) virüsü taşıyan 4 hastanın normal hastalarla aynı yoğun bakıma alınması kriz yarattı. Hasta ya





PERSONEL UYARILDI

Trabzon’da bölge hastanesi olan KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi’nde yoğun bakım krizi! Bölge illerinden gelen H1N1 (domuz gribi) virüsü taşıyan 4 hasta ile hastanedeki diğer hastaların aynı yoğun bakımda kaldığı iddia edildi. Hasta yakınları duruma tepki gösterdi.

YOĞUN BAKIMDALAR

Farabi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Teyfik Özlü ise, hastaların zatürre, nefes darlığı dahil grip teşhisiyle hastanede tedavi altında olduğunu belirterek, "Bunlar başka hastanelerde tedavi edilirken hastanemize başvurmuşlardır. Hastalar göğüs yoğun bakımdadır" açıklamasını yaptı.

ÖNLEM ALINMALIDIR

Hastanede hastası bulunan bazı vatandaşlar ise, "Bölgenin en büyük hastanesinde böyle vakaların tedavisi yapılabilir ancak normal bir hasta ile domuz gribi virüsü taşıyan hastayı aynı yoğun bakıma almaları hayati tehlike taşımaktadır. Bu konuda yetkililer mutlaka önlem almalı" diye konuştular.

Kemal BEKTAŞ

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap