SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Fuhuşta sanal dönem!

Fuhuşta sanal dönem!

31 Temmuz 2015 Cuma - 09:23








Trabzon’un Çömlekçi Mahallesi’nin kentsel dönüşüm kapsamında yıkılmaya başlanması ve Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı baskınlar sonucu fuhuş yapamayan hayat kadınlarının artık bir ev tutarak müşterilerini sanal âlem üzerinden buldukları ortaya çıktı

EV KİRALIYORLAR

Trabzon’da kentsel dönüşüm programı kapsamında yıkılmaya başlanan Çömlekçi Mahallesi’nde fuhuş yapan hayat kadınları yeni yöntem bularak sokaklardan çekilme kararı aldı. Hem otellerin yıkılması hem de polis ekiplerinin denetimlerini artırmasından rahatsız olan hayat kadınları ev kiraladı.

GİRİŞ KATLARI

Genelde üç hayat kadınının kaldığı bu evlerde kadınların oluşturulan özel bir internet sitesinden müşteri bularak fuhuş yaptıkları ortaya çıktı. Söz konusu hayat kadınlarıyla irtibata geçen müşteriler ise artık aracılara ve otele para vermedikleri için kendilerini güvende hissederek daha rahat davranıyor.

BİLİŞİM TAKİPTE


Bazı ev sahiplerinin durumu fark ettikten sonra şikâyetçi oldukları iddia edildi. Şikâyetler üzerine Trabzon Emniyet Müdürlüğü Bilişim Şube Müdürlüğü ekiplerinin de internet üzerinden müşterileriyle irtibata geçen hayat kadınlarının yerlerini tespit ederek gerekli işlemleri başlattığı belirtildi.

Kemal BEKTAŞ

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap