SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Genç, Ortahisar toplantısına katıldı

Genç, Ortahisar toplantısına katıldı

09 Kasım 2016 Çarşamba - 13:08




Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, siyasi partileri ziyaretlerine devam ediyor. Saadet Partisi ziyaretinden sonra Başkan Genç, AK Parti





AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş başkanlığında yapılan toplantıda Ortahisar Belediyesi'nin proje ve hizmetleri hakkında detaylı bilgiler aktaran Başkan Genç, yönetim kurulu üyeleri tarafından kendisine yöneltilen soruları da cevaplandırdı. Teşkilatlar olmadan hiçbir davanın yürütülemeyeceğine dikkat çeken Başkan Genç, "Biz teşkilatlarla birlikte varız. Bugüne kadar teşkilatlarla birlikte geldik. Teşkilatlarımızın çalışmalarını çok önemsiyoruz. Teşkilatlar olmadan bu dava yürütülemez." dedi.

PROJELERİNİ ANLATTI

Seçim döneminde vaat ettiği projelerin gerçekleşme durumuyla ilgili bilgiler veren Başkan Genç, belediyenin yürütmüş olduğu Pazarkapı, Ekopark, Pelitli, Kemeraltı Çarşısı, Tarihi İpekyolu Canlandırma Projesi, Tarih Müzesi, Tünel Akvaryum gibi önemli projeleri anlattı. Altyapı çalışmalarıyla da ilgili önemli adımlar attıklarını ifade eden Genç, "2016 yılında 100 bin ton asfaltlama hedefi koyduk. Şu anda 94 bin tonunu gerçekleştirmiş durumdayız. Beton yolda ise 40 bin m3 beton hedefiyle yola çıktık, şu anda ise bunun 34 bin m3'ünü yaptık. İnşallah sezon sonuna kadar da bütün bu hedefleri gerçekleştirmiş olacağız." diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap