SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Giresun yatırımlar şehri oldu (1)

Giresun yatırımlar şehri oldu (1)

31 Mart 2015 Salı - 11:49








Genel seçimlere 1 aydan az fazla bir zaman kala hareketlenen yatırım ve hizmetlerle adeta bir yatırımlar şehrine dönen Giresun, Gümrük ve Ticaret Bakanımız Sayın Nurettin Canikli ile de adeta atağa geçti.

Bir taraftan yapımı tamamlanmak üzere olan Ordu-Giresun Havaalanı ve Bulancak’ta yapılandırılan ve yatırımcı tahsisine hazırlanan ikinci organize sanayi bölgesi çalışmaları, diğer taraftan Giresun’un güneyiyle kuzeyini birleştirecek Eğribel Tüneli'nde başlatılan çalışmalar, turizm yolu Yeşil Yol çalışmaları ve güney çevre yolu projesi ve merkezden en ücra köylere kadar hayata geçirilen projeler...

AK Parti iktidarında ülke genelinde yaşanan ve yeni Türkiye’nin altyapısını oluşturan tüm bu yatırım ve gelişmelerin Sayın Bakanımız ve milletvekillerimizin gayretli çalışmalarıyla Giresun’da da tavan yapması sevindirici ve geleceğimiz için umut verici. Özellikle Sayın Bakanımızın göreve başlamasından sonra ivme kazanan bu gelişmeler, keşke Sayın Bakan bir dönem daha görevde kalsaydı dedirten cinsten...

Her alanda yaşanan bu gelişmelerin en net sonuçlarından biri de pazar günü gerçekleştirilen Giresun Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nin temel atma törenidir. Sayın Bakan ve milletvekilleriyle, siyasileriyle ve bürokratlarıyla tüm Giresun halkı da gelinen bu noktada oradaydı.

Törende konuşan Gümrük ve Ticaret Bakanı Sayın Nurettin Canikli, devletin en temel görevinin başında vatandaşlarına en kaliteli sağlık hizmeti sunmak olduğunu belirterek; "Hükümetimiz döneminde sağlık hizmetleri en iyi şekilde vatandaşlarımıza verilmektedir. Geçmişte ilimizdeki sağlık kuruluşları, başka illere, üniversite hastanelerine sevk görevi yapan bir kurum görünümündeydi. Biz hükümet olarak, özellikle sağlık alanındaki hizmet kalitesini her geçen gün artırmak gayreti içindeyiz. Eskiden milletvekillerinin Ankara’daki görevi seçim bölgelerinden gelen hastalara hastane bulmaktı. Şimdi böyle bir durum söz konusu bile değil. İlimizdeki sağlık hizmetleri en üst seviyede verilmektedir" diye konuştu.


Devam edecek...

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap