SON DAKİKA



Haber > Giresun > 'Makam sevdası ile yola çıkmadık'

'Makam sevdası ile yola çıkmadık'

04 Mayıs 2018 Cuma - 09:00




Giresun AK Parti Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıklayan Ömer Karahasan, "Biz gençler olarak bu yola koltuk sevdası veya makam sevdasıyla çıkmadık.





ERKAN BAŞKIRAN

Giresun AK Parti Milletvekili Aday Adayı Ömer Karahasan, gazetemizin Giresun temsilcisi Erkan Başkıran’a konuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın gençlerin yolunu açması üzerine aday adayı olduğunu açıklayan Karahasan adaylığını ‘halka hizmet’ olarak değerlendirerek, "Biz gençler olarak bu yola koltuk sevdası veya makam sevdasıyla çıkmadık. Genelde ülkemize özelde Giresun’umuza hizmet aşkı ile yola çıktık" diye konuştu.

Karahasan 1988 yılında Giresun'un Bulancak ilçesinde doğdu. İlk ve orta öğretimini Bulancak İstiklal İlköğretim Okulu'nda tamamladı. Lise öğrenimini Bulancak Lisesi'nde tamamladı. 2010 Dicle Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Kimya bölümünden mezun oldu. Askerlik görevini Mardin Merkez Komutanlığı'nda yedek subay olarak tamamladı. 2012 yılında kendi şirketini kurdu. Ensar Vakfı Giresun Şubesi genel sekreterliği, Bulancak Genç İşadamları Derneği yönetim kurulu üyeliği, Giresun sivil irade Platformu Yönetim kurulu üyesi, Giresun turizm işletmeleri Platformu Derneği kurucu yönetim kurulu üyeliği yaptı. Giresun Üniversitesi Kimya Bölümü yüksek lisans eğitimi devam eden Karahasan evli ve bir çocuk babası.

ERDOĞAN'IN KONUŞMASI EMİRDİR

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gençlere yaptığı konuşmaları dikkatli dinlediğini anlatan Karahasan, "Reisimiz Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan'ın bir sözü vardır; 'Biz, gençlerden korkan, gençlerden çekinen, yerine gençleri bırakmayı düşünmeyenlerden asla olmadık. Aziz milletimizin emaneti olan bu görevleri, vakti, saati geldiğinde sizler devralacaksınız' Biz bu sözleri bir emir kabul ettik, yola çıktık" dedi.


BAŞKAN YAPTIRACAĞIZ

Karahasan, "Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Başkan yaptıracağız, bunun için gençlik hazır. Türkiye, Sayın Cumhurbaşkanımız ile 2023’e dev projeler ve ekonomi ile girecektir. Cumhurbaşkanımız, ülkemizin dünyada itibar görmesinin yolunu açtı. Bunu kimse görmezden gelemez. Giresun, Başkanımıza en güçlü desteği verecektir” diye konuştu.

BAKAN CANİKLİ BÜYÜK BİR ŞANS

Giresun'un Savunma Bakanı Nurettin Canikli gibi bir şansa sahip olduğuna dikkat çeken Karahasan şöyle devam etti; "Sayın Bakanımız tam bir Giresun sevdalısıdır. Giresun, Sayın Bakanımız zamanında görmediği hizmetleri görmüştür. Bizler, Sayın Bakanımızın yolunda Giresun'a daha nasıl iyi hizmet ederiz amacındayız. Bu bir milli davadır. Bizler davaya baş koyduk. Giresun, AK Parti ile şahlanan bir il oldu. Bu şahlanışı da sürdürecektir."

AK PARTİ, HİZMETİN ADRESİ


AK Parti aday adayı Karahasan, "Bizim duruşumuz nettir, vatandaşımız AK Parti'nin hizmetlerini yakından bilmektedir. Muhalefet içi boş vaatlerle seçmeni yönlendirmeye çalışıyor. Sürekli konuşuyorlar, ama hizmeti yapan AK Parti. Muhalefet adayları ‘Mış’ gibi ifadeler kurmaktadırlar. Vatandaşımız bunları yakından görmektedir" şeklinde konuştu.

SORUNLARI YAKINDAN BİLİYORUM

Giresun'da aday olması durumunda, Giresun gençliğinin sorunlarıyla yakından ilgileneceğini de anlatan Karahasan, "Giresun'u ilçeleri, köyleri, mahalleleriyle sokak sokak gezen biriyim. Bütün sorunları, eksikleri biliyoruz. Bizler gençler olarak, büyüklerimizin tecrübelerinden yararlanarak yolumuza devam edeceğiz" dedi.

KOŞACAĞIZ RİSK ALARAK KOŞACAĞIZ

Karahasan ‘Milletim için devletimiz için göreve hazırım’ diyerek konuşması şöyle sürdürdü: “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan siyasette yaş sınırını 18’e indirerek bizlere olan güvenini tam anlamıyla ifade etmiştir. 3 Aralık 2016 Gençlik Kolları Kongresi’nde Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan ‘Gençler bu ülkenin geleceğini, ellerinizde taşıdığınızı aklınızdan hiç çıkarmayınız. Durmak yok, koşacaksınız, koşacaksınız, risk alarak koşacaksınız’ ifadeleri ile biran bile durmamamız gerektiğini dile getirmiştir.”


DURMAYACAĞIZ

“24 Haziran 2018’de yapılacak başkanlık ve milletvekilliği seçiminin sıradan bir seçim olmadığının farkındayım. Cumhurbaşkanımız, reisimiz, başbuğumuz Recep Tayyip Erdoğan'dan aldığımız ilham ve edindiğimiz dünya görüşünün izinde hizmet kervanına omuz vermek istiyorum. Durmayacağız, beklemeyeceğiz, gecikmeyeceğiz ve asla ihmal etmeyeceğiz. Milletimizin her bir ferdi ile çalışacağız, her kapıyı çalacağız, her haneye gideceğiz.”

MİLLİ İRADEYİ NAMUSUMUZ BİLECEĞİZ

“Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi, ‘Büyük devletin evlatları büyük düşünür, eğer hayalleriniz büyük olursa uygulamanızda büyük olacaktır, sizler Ertuğrul Gazi’nin, Osman Gazi’nin, Orhan Gazi’nin, Fatih Sultan Mehmet’in Kanunu Sultan Süleyman’ın Yavuz Sultan Selim’in yol arkadaşlarısınız’ Gençler olarak bizler milli iradeyi namusumuz şerefimiz bilerek en güçlü şekilde savunup, muhafaza edeceğiz.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap