SON DAKİKA



Haber > Giresun > ÜRETEN KADIN GELİŞEN TOPLUM

ÜRETEN KADIN GELİŞEN TOPLUM

16 Mart 2018 Cuma - 09:00




Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, “Üreten Kadın Gelişen Toplum” konulu toplantıda konuşarak kadınların ekonomik özgürlüğe kavuşması için çaba harca





Erkan BAŞKIRAN

Giresun Belediyesi’nin ev sahipliğinde yapılan “Üreten Kadın Gelişen Toplum” konulu toplantıya katılan Belediye Başkanı Kerim Aksu, kadınların ekonomik özgürlüğe kavuşması için çaba harcadıklarını söyledi. Ayvasıl Liman Restoran’da düzenlenen, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar günü etkinlikleri kapsamında “Kadına İstihdama Farkındalık” yemeğine, Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu, Belediye Proje Ofisi’ne bağlı Kadın Erkek Eşitlik Birimi uzmanları ve çok sayıda kadın katıldı.

HEDEFİMİZ KADINLARIN ÖZGÜRLÜĞÜ

Etkinliğe katılan TKDK İletişim Direktörü Sanem Akın TKDK hibe duyuruları hakkında, Belediye Proje Ofisinden Hasret Yaz Gür ise “Türkiye’de Kadın Erkek Eşitliği” ile ilgili sunum yaptılar. Başkan Kerim Aksu, öncelikle geçtiğimiz hafta kutlanan Dünya Emekçi Kadınlar Gününü tekrardan kutladığını belirterek yaptığı konuşmasında şu görüşleri ifade etti, “Hedefimiz kadınlarımızın ekonomik özgürlüğüdür. Kadınlar erkek şiddetine maruz kalmamalı, eşit şartlarda yaşamalıdır. Kadınlarımız bizim için Büyük Önder Atatürk’ün dediği gibi arkamızda değil, yanımızda duran ve bizimle eşit değerlere sahip olmalıdır” dedi. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap