SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Gümüşhanelilerle buluştu

Gümüşhanelilerle buluştu

23 Mayıs 2015 Cumartesi - 09:04




İlahiyatçı Nihat Hatipoğlu, Gümüşhane Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Gönül Sohbetleri’ programında Gümüşhanelilerle buluştu.





'Gönül Sohbetleri' ile birlikte Nihat Hatipoğlu Gümüşhane'ye geldi. Zafer Meydanı’nda düzenlenen programa AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün, Belediye Başkanı Ercan Çimen, İl Genel Meclisi Başkanı Şerif Bayraktar, AK Parti İl Başkanı Hakkı Gündüz ve çoğunluğu kadın çok sayıda vatandaş katıldı. Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda ilk olarak tasavvuf müziği sanatçısı Ömer Faruk Güney sahne aldı.

Yaklaşık 1 saat sahne alan Prof. Dr. Hatipoğlu, mübarek üç aylar içerisinde olduğumuz hatırlatarak, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in hayatından kesitler aktardı. Peygamber Efendimizi özellikle gençlere anlatılması gerektiğini ifade eden Hatioğlu, Türk milletinin Müslüman kalmaya Çanakkale'de karar verdiğini ve hiç kimsenin bu milletin yüreğinden İslam'ı çıkaramaya gücünün yetmeyeceğini söyledi. Hatipoğlu’nun yaptığı duayla sona eren programda Milletvekili Üstün ve Başkan Çimen Hatipoğlu’na çiçek sundu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap