SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Hainler aydınlığa kurşun sıktı!

Hainler aydınlığa kurşun sıktı!

16 Temmuz 2017 Pazar - 10:33








Tunceli-Pülümür karayolunda Pülümür Çayı üzerinde 12 Temmuz günü bulunan cesedin, teröristler tarafından 16 Haziran’da kaçırılan 23 yaşındaki öğretmen Necmettin Yılmaz’a ait olduğunun tespit edildiği bildirildi.

ACI HABER GELDİ

Şanlıurfa’da görev yaptığı okuldan ayrılarak 16 Haziran’da memleketi Gümüşhane’ye gelirken Tunceli Pülümür’de hain terör örgütü PKK tarafından kaçırılan Necmettin Yılmaz öğretmenden acı haber geldi. 12 Temmuz günü Pülümür Çayı üzerinde bulunan erkek cesedinin Necmettin öğretmene ait olduğu tespit edildi. 

BAKAN SOYLU ARADI

Tek kurşun ile başına ateş edilerek şehit edildiği öğrenilen öğretmen Necmettin Yılmaz'ın cenazesi işlemlerin ardından Malatya Büyükşehir Belediyesi’ne ait cenaze nakil aracı ile memleketi Gümüşhane'ye bağlı Torul ilçesine gönderildi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ise, sınıf öğretmeni Necmettin Yılmaz'ın babası Hamit Yılmaz'a telefonla taziyede bulundu.


YÜREĞİMİZ YANIYOR

Şehit öğretmenin babası Hamit Yılmaz acı haberle yıkıldı. Yılmaz, “Bu hainler bir kez daha yüreğimizi yaktı. Bugün Necmettinimi kaybettik ama bu hainler benim oğlumu şehit ederek karanlığa kurşun sıktı. Çünkü benim oğlum geleceğin aydınlarını yetiştirmek için öğretmenlik mesleğini tercih etmişti” ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap