SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Herkes sizin gibi olsa

Herkes sizin gibi olsa

20 Aralık 2015 Pazar - 11:16




Trabzon Off Road (TROFF) Kulübü, Yomra Çamlıyurt İlköğretim Okulu öğrencilerine yaptığı yardımla örnek oldu.





Sosyal projelere önem veren Trabzon Off Road (TROFF) Kulübü, desteklerine devam etti. Yomra Çamlıyurt İlköğretim Okulu’na giden 127 öğrencinin tamamına yardımda bulunan kulüp, öğrencilere ayakkabı, atkı, bere, eldiven, defter hediye etti. Minik öğrencilerin hediyelerini alırken sevinçleri gözlerinden okunuyordu. Yardımları geleneksel bir hale getirdiklerini belirten Trabzon Off Road Kulübü Başkanı Mustafa Güner, “Sel felaketinde Hopa’ya yaptığımız yardımla birlikte 4. yardımımız bu. Her yıl farklı bir yerde yardım organizasyonumuz var. Bu yıl Yomra Çamlıyurt İlköğretim Okulu oldu. Hopa’ya yaptığımız yardıma il dışından arkadaşlarımız da yardımcı oldu. Bunun finansmanını kendi çabalarımızla, kendi aramızda sağladık. Tüm öğrencilere ayakkabı, bere, eldiven, atkı, defter yardımında bulunduk. Ayrıca mont çalışmamız vardı, şu an yetiştiremedik. Onu da gerçekleştirmeyi planlıyoruz, çalışması yapıldı. Bu yardımların devamı ileriki yıllarda da gelecek. Yaptığımız yardımlar diğer insanlara da örnek olmalı. Sadece araziye çıkıp badanaj edip, doğayı gezmek değil her şey. Onu da yapacağız, bunu da yapacağız. Bunun sorumluluk olduğunu düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Bu yıl Trabzon’un Akçaabat ilçesinde yaptıkları yarışta büyük beğeni topladıklarını dile getiren başkan Güner, “İnsanlar bu kadar iyi bir etkinlik olabileceğini tahmin etmemişlerdi, daha farklı gözle bakıyorlardır. Bu seneki yarışı görüp daha çok destek olacak kişiler var. 2016’da da yarış yapmayı düşünüyoruz. Tarihini belirleme aşamasındayız. Bunu şehir merkezine yakın bir noktada yapmayı istiyoruz. Dağlar daha uygun, parkurlarımız var ama vatandaşın ulaşımından dolayı sahil kesiminde yapmayı düşünüyoruz. Şehir dışında şu an Ocak ayının 15’inde Kars’ta bir yarışma olacak. Trabzon’u orada iki aracımızla temsil edeceğiz” diye konuştu. Yomra Çamlıyurt İlköğretim Okulu öğretmen ve öğrencileri, yardımlardan memnuniyet duyduklarını ifade ederek, Trabzon Off Road Kulübü Başkanı Mustafa Güner ve kulüp üylerine teşekkür ettiler.

Ümmügülsüm AYDEMİR

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap