SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Hırsız serbest araç tutuklu

Hırsız serbest araç tutuklu

11 Ocak 2016 Pazartesi - 15:23




Trabzon’da bir oto kiralama firmasından araç kiralayan hırsızlar Düzce’de yakayı ele verdi. Mahkemeye çıkarılan şahıslar serbest kalırken olayda kulla





10 GÜNLÜK KİRALANDI 

Trabzon’da oto kiralama şirketi bulunan Emrah Urcu iki müşterisine araç kiraladı. 10 günlük kiralanan araç için Urcu, 5. gününde Düzce Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri tarafından arandı. Polis, aracın bir hırsızlık olayında kullanıldığını belirterek, Urcu’nun Düzce’ye gelmesini istedi. Urcu, hazırladığı evrakları da yanına alarak polis yetkilileriyle görüşmeye gitti.

65_20
Emrah Urcu

GBT’YE BAKMIYORUZ

Evraklarının tam olmasına rağmen aracını alamayan Urcu, mahkemenin bitmesini beklemek zorunda kaldı. Mahkeme sonuçlandığında ise şok yaşadı. Mahkeme, hırsızları serbest bıraktı ancak aracın soruşturma bitene kadar emniyette kalmasına hükmetti. Şaşkınlığını gizleyemeyen Urcu, "Biz her müşterinin GBT’sine bakamıyoruz. Bu kişilerin hırsız olduğunu bilsem zaten aracı vermezdim" ifadelerini kullandı.

Kemal BEKTAŞ

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap