SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Kurbanı siz kesin biz dağıtalım

Kurbanı siz kesin biz dağıtalım

30 Eylül 2014 Salı - 11:08




Trabzon Yaşlıları Koruma Derneği her bayram arifesinde muhtaç insanlar için düzenlediği yardım çalışmalarını Kurban Bayramı dâhilinde başlattı.





Bayram için hayırsever vatandaşlara çağrıda bulunan dernek başkanı Perihan Büyükçulha, "Vatandaşlarımızın dini vecibelerini yerine getirmeleri için kestikleri kurbanların dağıtımını üstlenmek istiyoruz. Dernek olarak sadece kesilen kurbanlarının dağıtımını yapmak, onların adına bu işi üstlenmek istedik. Çünkü derneğimiz sadece yaşlılara yönelik faaliyetlerde bulunmuyor" dedi. EĞİTİME DE DESTEK Büyükçulha, şöyle devam etti: "Trabzon’da yaşayan ve zorluklar içerisinde hayat mücadelesi veren muhtaç ailelerimize ve iş adamlarının desteğiyle eğitimlerini sürdüren üniversiteli öğrencilerimize yardım ediyoruz. Biz hem bu vatandaşlarımızın hem de ailelerden uzakta Trabzon’da yokluk içinde eğitimlerini sürdüren öğrencilerimizin bayramda da sofralarına katkıda bulunmak için kesilen kurbanların dağıtımını üstlenmek istedik." Büyükçulha, kendilerine maddi ve manevi destek veren Trabzonlu iş adamlarına teşekkür etti. Büyükçulha, Trabzon’da kalan Afgan mülteciler için de yardım istedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap