SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Kurbanı siz kesin biz de dağıtalım

Kurbanı siz kesin biz de dağıtalım

21 Eylül 2015 Pazartesi - 09:48




Trabzon Yaşlıları Koruma Derneği Başkanı Perihan Büyükçulha, her bayram arifesinde muhtaç insanlar için gerçekleştirdiği yardım çalışmalarını Kurban B





Trabzon Yaşlıları Koruma Derneği Başkanı Perihan Büyükçulha, "Vatandaşlarımızın dini vecibelerini yerine getirmeleri için kestikleri kurbanların dağıtımını üstlenmek istiyoruz. Dernek olarak sadece kesilen kurbanlarının dağıtımını yapmak, onlar adına bu işi üstlenmek istedik. Çünkü derneğimiz sadece yaşlılara yönelik faaliyetlerde bulunmuyor" dedi.

EĞİTİME DE DESTEK

Büyükçulha şöyle devam etti: "Trabzon’da yaşayan ve zorluklar içerisinde hayat mücadelesi veren muhtaç ailelerimize ve iş adamlarının desteği ile eğitimlerini sürdüren üniversite öğrencilerimize yardım ediyoruz. Biz hem bu vatandaşlarımızın hem de ailelerden uzakta Trabzon’da yokluk içinde eğitimlerini sürdüren öğrencilerimizin bayramda da sofralarına katkıda bulunmak için kesinlen kurbanlarının dağıtımını üstlenmek istedik." Dernek Başkanı Büyüçulha, kendilerine maddi ve manevi destek veren Trabzonlu iş adamlarına teşekkür etti. Büyükçulha, Trabzon’da kalan Afgan mülteciler için kurban eti yardımı talebinde de bulundu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap