SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Metin Kara'ya güvenoyu

Metin Kara'ya güvenoyu

05 Mayıs 2014 Pazartesi - 11:34




Trabzon - Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (TESOB) Olağan Genel Kurulu Park Restaurant’ta gerçekleştirildi. Genel kurulda yeniden başkan s





TESOB Başkanı Metin Kara, yeni dönemde kendisine güvenenleri ve destek verenleri mahcup etmeme noktasında çalışacaklarını dile getirerek, "Başımız dik olarak geldiğimiz bu görevden başı dik olarak ayrılmak için ilkelerimizden ve duruşumuzdan asla taviz vermeyeceğiz. Esnaf şehri olan Trabzon’da sorunların çözümü noktasında dayanışma halinde olacağız" şeklinde konuştu. YENİ YÖNETİMDE KİMLER VAR? Yönetim kurulu; İsmail Hakkı Çobanoğlu, Ekrem Yılmaz, Temel Korkmaz, Hüseyin Günaçtı, Mustafa Özcelep ve Ayhan Taflan’dan oluştu. Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (TESOB) Olağan Genel Kurulu’nda divan başkanlığını, üçüncü kez yeniden başkan seçilen Giresun Esnaf Odaları Birliği Başkanı Ali Kara yaptı. TESOB bünyesinde 49 meslek odası bulunuyor.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap