SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Muhtarlığa çirkin saldırı

Muhtarlığa çirkin saldırı

05 Ocak 2016 Salı - 10:47








Çömlekçi Mahallesi Muhtarlığı, önceki akşam kimliği belirsiz kişiler tarafından saldırıya uğradı. Çingenelerle münakaşaya girme sonucu saldırının gerçekleştiğini söyleyen Muhtar Refik Günaydın, bu saldırının devlete karşı yapılmış bir saldırı olduğu görüşünü savundu.

Trabzon’un Ortahisar ilçesi Çömlekçi Mahallesi Muhtarlığı’nın, önceki akşam kimliği belirsiz kişiler tarafından camları kırıldı. Muhtarlığa yapılan saldırının, devlete yapılmış olduğunu söyleyen Mahalle Muhtarı Refik Günaydın, “20 senelik muhtar olarak böyle bir saldırıya hiç maruz kalmadım. Devamlı olarak Çömlekçi’nin durumu hakkında gazetelerde yazılar çıktı. Bu yazıların hepsi de Çömlekçi ve Çömlekçi halkının iyiliği için oldu. Burada en fazla sıkıntımız olan Çingene grupları ve onlarla anlaşan bir iki kişi. Bu Çingenelere yataklık edenlerle beraber bir tartışmam olmuştu” dedi.

KİMSENİN EKMEĞİ İLE OYNAMAM

En fazla muzdarip oldukları konunun Çingeneler olduğunu söyleyen Muhtar Günaydın, “Çingenelerle beraber burada kendini bilmez birkaç kişi birlik olup, kimsesiz binaların içini fuhuş yapmak için kullanıyorlar. Kullanılan yerlerle de gerekli münakaşalarımız olmuştur. Bu kişilerin men edilmesi için de gerekli girişimlerimiz oldu. Bu olay onlara dokunmam neticesinde olmuştur. Muhtarlığa yapılan saldırı devlete karşı yapılan bir girişimdir. Mahallemi temizlemek için uğraşırken, saldırıya uğradım. Ben kimsenin ekmeği ile oynamak istemem, herkes haddini bilmelidir. Saldırı anında içeride bulunmamam, olası bir yaralanma ve can kaybına neden olmadı” ifadelerini kullanırken, Emniyet güçleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap