SON DAKİKA



Haber > Ordu > İYİ Partili Şahin, Ordu’daki özelleştirmeye böyle tepki gösterdi: Yanlış karardan derhal dönülsün

İYİ Partili Şahin, Ordu’daki özelleştirmeye böyle tepki gösterdi: Yanlış karardan derhal dönülsün

09 Mart 2022 Çarşamba - 10:06




İYİ Parti Üst Kurul Delegesi Onur Şahin, Ordu’nun Perşembe ilçesinde bulunan halka açık plaj alanının özelleştirilme kararına tepki gösterdi. Şahin, “O bölge millet plajı olarak kalmalıdır” dedi.





Oktay ALTUNORDU // Ordulu siyasetçi, İYİ Parti Üst Kurul Delegesi Onur Şahin Perşembe ilçesinde bulunan ve halk arasında ‘Maliye Kampı’ olarak adlandırılan alanın Cumhurbaşkanı Kararı ile özelleştirmesine tepki gösterdi. Alanın ‘Millet Plajı’ olarak kalması gerektiğini ifade eden Şahin, “Plaj bulunan bölge Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından değerlendirilmek üzere özelleştirme kapsam ve programına alınmıştır. Aynı kararda alanın satış, kiralama, işletme hakkının verilmesi,  kat/arsa karşılığı inşaat yaptırma yöntemlerinden biri veya birkaçının birlikte uygulanarak özelleştirilmesine kara verilmiştir” dedi.

BELEDİYEYE DEVRİ…

Şahin sözlerini şöyle sürdürdü: Özellikle düşük gelire sahip insanlarımızın ailesiyle birlikte imkanlarını zorlamadan güzel vakit geçirdiği alanlardan biriside halk plajlarıdır. Özelleştirme Kararı bu sınırlı kazanımların da yok olmasına neden olacaktır. Aynı bölgede Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından “ Kadınlar Plajı” olarak düzenlenen alan halkımızın genel kullanımına açık olup, bu konuda önemli bir boşluğu doldurmakta , verilen hizmet de takdir toplamaktadır. Özelleştirmeden vazgeçip, bölgenin halk plajı olması kaydıyla Büyükşehir Belediyesi’ne devri yapılmalıdır. Yanlış karardan dönün…” 



Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap