SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Ortak akıl ile işbirliğini artıracağız

Ortak akıl ile işbirliğini artıracağız

14 Ocak 2016 Perşembe - 10:29








Makina Mühendisleri Odası Trabzon Şubesi’nin 17 Ocak’ta yapılacak genel kurulu öncesinde adaylığını açıklayan Makine Mühendisi Kadir Hatipoğlu, üyelerden destek beklediğini belirterek, ortak akıl ile tüm paydaşlar arasında işbirliği ve güç birliğini artırmayı hedeflediğini söyledi.

Makina Mühendisleri Odası Trabzon Şubesi 17 Ocak’ta 16’ncı Genel Kurulu’nu yapacak. Genel Kurul öncesinde başkanlığını açıklayan Kadir Hatipoğlu, başkanlık yarışındaki iddiasını desteklemek amacıyla planladığı değişim süreci içerisinde; var olan üyelik ilişkilerinin iyileştirilmesi, yeni ilişkilerle Makine Mühendisleri Odası’nın dinamiğinin güçlendirilmesi, sosyal aktivitelerle ve girişimlerle bu ilişkilerin pekiştirilmesi ve tam bir bütünlük halinin sağlanmasıyla katılımın artırılmasının öncelik taşıdığını belirtti.

EN ÖNEMLİ HEDEFLERİNDEN BİRİ

Hatipoğlu, seçimi kazandığı takdirde en önemli hedeflerinden birisinin; kamu-üniversite-sanayi üçgeninde etkin ve nitelikli, gerçekçi ve sonuca ulaşabilen fikir birliği oluşturarak, sınırlı kaynakların rasyonel bir şekilde kullanılması için kuvvetli bir koordinatör olmak olduğunu kaydetti. Bu bağlamda Hatipoğlu, Makine Mühendisleri Odası Trabzon Şubesinin kamu-üniversite-sanayi arasındaki bilgi ve teknoloji akışının kurumsal ve sistematik bir yaklaşımla ele alınması amacıyla karşılıklı güven ve saygıya dayalı işbirliği için aracı görevini en iyi şekilde yapacağını vaat ediyor. Hatipoğlu, oluşumlarının gelecekte oda temsilciliklerinde katılımıyla bölgede oluşturduğu ortak akıl ile tüm paydaşlar arasında işbirliği ve güç birliğini artırmayı hedeflediğini söyledi.

EĞİTİM VE ETKİNLİKLER OLUŞTURULACAK

Hatipoğlu, başkanlık yarışını kazanması durumunda oluşacak olan yeni dönemde ise bölge için önemi büyük güncel ve konuların takibi en iyi şekilde yapılarak bu konularla ilgili oda üyelerine de zamanın akışını yakalayabilmelerine katkı sağlayacak en yeni eğitimlerin ve etkinliklerin oluşturulmasını planladığını söyledi. Böylelikle makine mühendislerinin dönemin güncel konuları hakkında mesleklerinin avantajlarını kullanmayı en cazip şekle getirerek daha aktif bir şekilde zamana ayak uydurabilmeleri amaçlanıyor. Hedeflenen oda-üye ilişkilerinin sürdürülebilirliği için fiziki koşulların değerlendirilmesinin önem taşıdığından bahseden Hatipoğlu, var olan Makine Mühendisleri Odası zemin katının lokale dönüştürülmesi işleminin en kısa zamanda gerçekleştirilerek, işlevsel hale getirileceğini belirtti. Bu sayede birlik, bütünlük, farklı fikirlerin konuşulabildiği bir çatı sağlama ideolojisine basamak olacak olan ortamın sağlanacağını dile getirdi.


DUYARSIZLIKTAN UZAK KATILIMCI

Hatipoğlu, üyelere seslenerek, "Çatısı altında birleşen üyeleri ile barışık, yenilikçi, demokratik ve yapılacak atılımlar için enerji dolu kadromuzla; bölgemizdeki sorunlara çözüm odaklı yaklaşan, ilim ve fennin getirdiği bilgi birikimi ile tecrübesini kamuoyuna faydalı çalışmalar yapmak, durağanlıktan, duyarsızlıktan uzak katılımcı yönetim anlayışı ile bölgemiz insanına ve ülkemize hizmet sunmak adına girdiğimiz bu yarışta tüm üyelerimizden desteklerini bekliyoruz" dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap