SON DAKİKA



Haber > Rize > Rize Bakkallar Odası Başkanı Koç’tan sigara stokçularına tepki: Zam fırsatçıları yine iş başında!

Rize Bakkallar Odası Başkanı Koç’tan sigara stokçularına tepki: Zam fırsatçıları yine iş başında!

25 Mayıs 2023 Perşembe - 12:01




Rize Bakkallar v Odası Başkanı Galip Koç zam beklentisi nedeniyle sigara firmalarının 1 aydır kısıtlı satış yaptığını belirterek “Bu durum esnaf ile sigara tiryakilerini karşı karşıya getirdi” dedi.





Editör: Erol ÜZEN

SINIRLI SAYIDA VERİYORLAR

Rize Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Başkanı Galip Koç, seçim sonrası sigaraya zam geleceğine dair beklenti sebebiyle son günlerde piyasada sigara bulunamadığını belirterek stokçulara tepki gösterdi. Koç sigara firmalarının bakkal, market ve tekel bayilerine sınırlı sayıda sigara verdiğini açıkladı.

DENETİM YAPILMASI ŞART

Gerekli denetimlerin yapılması gerektiğini söyleyen Başkan Koç , “Türkiye Bakkallar ve Bayiler Federasyonu Genel Başkanlığı’na ve gerekli kurumlara bilgi verdik, gerekli denetimlerin yapılarak esnafların ve tiryakilerin mağduriyetinin giderilmesini talep ettik” diye konuştu.

ARZ TALEP DENGESİ BOZULDU

Koç sözlerine şöyle devam etti: “Sigara fabrikalarının bu uygulaması nedeniyle esnaf olarak mağdur edildik. üzere sigara firmaları seçim öncesinde zam olmayacağını beyan etmelerine rağmen tütün mamullerini piyasaya kasıtlı olarak sürmemeleri arz talep dengesini bozmuştur.”

Haber: Safiye SELÇUK

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap