SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Sağıroğlu İkisi'yu inceledi

Sağıroğlu İkisi'yu inceledi

12 Mart 2015 Perşembe - 12:36




Trabzon-Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu beraberinde Trabzon Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Cengiz Çolak ve Fen İşleri Daire Başkanı Ek





İncelemelere Ak Parti Yomra İlçe Başkanı Mustafa Pehlivan’ın yanı sıra mahalle muhtarları ve vatandaşlarda eşlik ederken,  Belediye Başkan Sağıroğlu burada yaptığı açıklamada, Büyükşehir belediyesinin katkıları ile birlikte İkisu Grup Yolu’nda çalışmalara en kısa zamanda başlayacaklarını belirterek, “Vatandaşlarımızdan şahsımıza bu yolla ilgili büyük bir talep vardı. Yolumuzun grup yolu bünyesinde olmasına istinaden bBizde bu talebi büyükşehir belediyemize ilettik. Sağ olsun genel sekreter vekilimiz ve daire başkanımız bugün geldiler ve birlikte incelemeler yaptık. İncelemelerimizi en kısa zamanda hayata geçirerek,  yolumuzda iyileştirme çalışmalarına biran önce başlayıp yolumuzu vatandaşımızın hizmetine sunacağız. Durmak yok, Yomra için hizmete devam” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap