SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Tatile değil ölüme geldi!

Tatile değil ölüme geldi!

18 Temmuz 2015 Cumartesi - 09:31








İstanbul’dan bayram tatili için Trabzon’a gelen Sefa Hacıbektaşoğlu araç sollamak isteyen bir otomobilin altında kalarak feci şekilde can verdi. Bayram gününde oğlunu kara toprağa veren acılı baba Nedim Hacıbektaşoğlu ise sürücünün serbest kalmasına isyan etti.

ÜZERİNE DÜŞTÜ

Trabzon’un Of ilçesi talihsiz bir kazaya sahne oldu. Kıyıcık’tan Of istikametine seyreden otomobil, önündeki aracı sollamak istedi. Bu sırada karşı yönden gelen otomobile çarpmamak için direksiyon kıran sürücü, önündeki araca bindirdi. Çarpmanın etkisiyle havalanan otomobil kaldırımda yürüyen gençlerin üzerine düştü. Kaza sonrası can pazarı yaşandı.
 
TOPRAĞA VERİLDİ
 
Bayram tatili için İstanbul’dan gelen 17 yaşındaki Sefa Hacıbektaşoğlu olay yerinde hayatını kaybederken, yaralanan 2 genç KTÜ Farabi Hastanesi’ne kaldırıldı. Genç yaşta hayata gözlerini yuman Sefa Hacıbektaşoğlu, bayramın birinci günü Hayrat ilçesi Pazarönü Mahallesi’nde gözyaşları arasında toprağa verildi.
 
BABANIN İSYANI
 
Oğlunu kara toprağa vermenin acısını yaşayan Nedim Hacıbektaşoğlu, "120 km hızla giden araçla yan yolda kaldırımda çocuğu ezip öldürüyor. Jandarma kazayı yapan kişileri evden aldırıyor. Jandarma ‘tutuklama yapacağız mı’ diye soruyor, savcı, ‘bırakın gitsin’ diyor. Benim oğlumun hiçbir değeri yok mu? Bayramım zehir oldu. Bu nasıl adalet" sözleriyle isyan etti. 




Fatih İSAK

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap