SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > The Old Garage Cafe açıldı

The Old Garage Cafe açıldı

29 Nisan 2017 Cumartesi - 11:11




AK Parti Ar-Ge Başkanı Arzu Yalçınalp ve Piramit Fast Food’un eski sahibi Ahmet Firidin’in ortaklığındaki The Old Garage Cafe açıldı.





Uzun Sokak girişinde bulunan The Old Garaj Cafe’nin resmi açılış töreni gerçekleştirildi. AK Parti Trabzon Ar-Ge Başkanı Arzu Yalçınalp ve Piramit Fast Food’un eski sahibi Ahmet Firidin’in ortaklığında kurulan The Old Garage Cafe’nin resmi açılış törenine AK Parti İl Başkanı Haydar Revi de katıldı. Misafirlere menüden çeşitli ikramların yapıldığı açılış töreninde keyifli anlar yaşandı. İşletmenin ortaklarından AK Parti Trabzon Ar-Ge Başkanı Arzu Yalçınalp, ev yapımı malzemelerle fast food besinlere yönelik farklı bir bakış açısı kazandırdıklarını ve misafirlerini karşılamaya daima hazır olduklarını söyledi. Yalçınalp, “Fast food besin maddelerinin oluşturduğu kaygıları ortadan kaldırmak adına yeni bir soluk getirmek istedik ve ev yapımı köftemiz başta olmak üzere diğer ev yapımı malzemelerle hazırladığımız yiyecekleri müşterilerimize sunacağız. Bununla birlikte mekanımıza bir aile ortamının sıcaklığını kazandırmayı hedefliyoruz. Tabii bunu yaparken kaliteden de ödün vermeyeceğiz” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap