SON DAKİKA



Haber > Trabzon > AK Parti İl Başkan Adayı Metin Kaya'nın seçim otobüsüne yine el konuldu

AK Parti İl Başkan Adayı Metin Kaya'nın seçim otobüsüne yine el konuldu

04 Şubat 2021 Perşembe - 18:14




AK Parti İl Başkan Adayı Metin Kaya’nın seçim aracı trafikten yeniden men edildi.





İl Başkanlığına adaylığını açıklayan Metin Kaya, seçim aracının gerekli işlemleri için getirdiği oto galericiler sitesinde aracına el konuldu.

Trafik şube müdürlüğü ve çevik kuvvet polislerin eşliğinde Kaya’nın seçim otobüsü otoparka çekildi. Burada yapılan adli işlemlerin ardından Kaya, engellemelerin kendisini daha da hırslandırdığını ifade etti.

Kaya, yaptığı açıklamada “Yine arabamı bağladılar. Muayenesini yaptırmıştım. Emniyette trafikten men edilişini düşürmüştüm. Yine bugün aracı bağladılar. Trafikte görünsün istemiyorlar. Seçim propagandam var. AK Parti il başkan adayıyım kongrede. AK Parti içinden hiçbir muhalif ses yok. Rakiplerimden hiçbir uğraş yok. Beni tebrik ediyorlar başarılar diliyorlar. Emniyeti birtakım güçler kullanıyor. Yazdıkları ceza 35 bin TL’yi geçti şu ana kadar. Yıldırma politikası yapıyor. Korku yok. Yine de adayım. Böyle yaptıkları sürece adaylık hırsım pekişiyor.” şeklinde konuştu.

Beğendim
2
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap