SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Başkan Kaya, Kent Lokantası için kolları sıvadı

Başkan Kaya, Kent Lokantası için kolları sıvadı

19 Mayıs 2024 Pazar - 14:00




Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya Kent Lokantası'ndaki çalışmaları inceledi





Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, göreve gelir gelmez dar gelirli vatandaşlar için Kent Lokantası çalışmasını başlatmıştı. İskenderpaşa Mahallesi’nde Kent Lokantası için kiralanan yerdeki çalışmaları denetleyen Başkan Kaya, kısa bir süre sonra uygun fiyatlı yemeklerin satılacağı lokantanın, Trabzon halkının hizmetine açılacağını söyledi. 

ÇOK ÖNEMLİ BİR EKSİĞİ KAPATACAĞIZ

Ekonomik krizin yaşam koşullarını ağırlaştırdığına ve özellikle dar gelirli vatandaşların güçlükle geçinmeye çalıştığına dikkat çeken Başkan Kaya, bu noktada sosyal belediyecilik hizmetlerinin önem kazandığını belirterek şöyle konuştu: 

“Belediyecilik hizmetlerimizi yürütürken vatandaşlarımızın refahını ve ekonomik durumlarını göz önünde bulundurmaya gayret ediyoruz. Bu anlamda sosyal belediyecilik anlayışının gereği olarak halkımızın günlük yaşamına dokunacak projelere odaklanıyoruz. Umuyor ve inanıyorum ki, bu hizmetimiz çok önemli bir ihtiyacı karşılamanın ötesinde, sosyal huzur ve barışa da önemli bir katkı sağlayacak.” 

KENDİ ÜRÜNLERİMİZLE YEMEKLERİMİZ YAPILACAK

Yemeklerin hazırlanmasında, yerel ürünlerin de tercih edileceğine vurgu yapan Başkan Kaya, “Kent lokantamızda halkımıza hizmet ederken, yerel ürünlerimize öncelik verecek, üreten köy kadınlarımıza da destek olacağız. Sebze ve meyvelerimizi, süt ürünlerimizi onlardan tedarik edeceğiz. Böylece, üreticilerimizin ekonomik gelirlerini artırarak yerel üretimi teşvik edeceğimize, dolaylı olarak da istihdama katkı sağlayacağımıza inanıyoruz” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap