A+ A-
Yorum
10

Ganita Akşamları Gelenekselleşecek

Yayın Tarihi: 29.08.2024 - 10:58
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Ganita Akşamları etkinlikleri kapsamında sahne alan Karadeniz’in sevilen sanatçısı Taner Eyüpoğlu’nun konserine katıldı.
Kaynak:HABER MERKEZİ

Başkan Genç, “Ganita Akşamlarımız çok güzel oluyor. Artık bu etkinliklerimizi her sene geleneksel olarak yapacağız” dedi.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Ganita Akşamları etkinlikleri, yoğun bir katılımla devam ediyor. Karadeniz’in sevilen sanatçılarından Taner Eyüpoğlu’nun Ganita’da sahne aldığı gecede vatandaşlar keyifli anlar yaşadı. Yoğun ilgi gören konsere katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’e sanatçı Taner Eyüpoğlu tarafından üzerinde Arapça Elif ve Vav harflerinin bulunduğu hat sanatı tablosu hediye edildi. Eyüpoğlu, Elif gibi dik durduğu için Başkan Genç’e bu hediyeyi verdiğini söyleyince vatandaşlardan büyük alkış aldı.

GELENEK DEVAM EDECEK


Başkan Genç, müziğin evrenselliğine vurgu yaparak, “Bütün müziklerimizi seviyoruz ama yöresel müziklerimizi hem seviyoruz hem de yaşatmak için gayret ediyoruz. O isimlerden bir tanesi hemşehrimiz Taner Eyüpoğlu. Sizlerle beraber Ganita akşamlarını renklendiriyor. Ona ve kıymetli ekibine çok teşekkür ediyorum. Ganita Akşamlarımız çok güzel oluyor. Artık bu etkinliklerimizi her sene geleneksel olarak yapacağız” ifadelerini kullandı. Başkan Genç, konuşmasının ardından sanatçı Eyüpoğlu’na çiçek hediye etti.

Etiketler