A+ A-
Yorum
10

Ortahisar Belediyesi, Türk bayrağı dağıttı

Yayın Tarihi: 29.08.2024 - 15:12
Ortahisar Belediyesi, Zafer Bayramı dolayısıyla ilçeyi Türk Bayrakları ile donatıyor
Kaynak:HABER MERKEZİ

Ortahisar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. yıldönümü dolayısıyla bayrak dağıtımı yapıldı.
Ortahisar Belediyesi ekipleri, Uzunsokak, Kahramanmaraş caddesi ve Kunduracılar caddesindeki dükkânlara giderek esnaflara, dükkânlarına asmaları için 500 adet Türk Bayrağı ile içerisinde Belediye Başkanı Ahmet Kaya’nın Zafer Bayramı mesajının bulunduğu mektupları iletti.

BAŞKAN KAYA: “BAYRAK, TÜRK ULUSUNUN BAĞIMSIZLIK SİMGESİDİR”


Ulusça, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. yıldönümünün gurur ve heyecanını yaşadıklarını belirten Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, “30 Ağustos bu toprakların dünya var oldukça Türk vatanı olarak kalacağının ve Türk Milletinin esareti asla kabul etmeyeceğinin tüm dünyaya ilan edildiği gündür. 30 Ağustos; Türk Milletine zorla kabul ettirilmek istenen Sevr paçavrasının paramparça edilerek Cumhuriyetimizin temellerinin atıldığı gündür. 30 Ağustos; dünya tarihindeki en haklı savaşlardan birinin kazanıldığı gündür. İmkânsızlıklar içindeki milletimizin “Ya istiklâl, ya ölüm” parolasıyla emperyalizme diz çöktürerek yaktığı bu bağımsızlık ateşi, sömürgeci devletlerin boyunduruğu altında yaşayan mazlum milletlere de örnek olmuş, dünya tarihinin yeniden yazılmasını sağlamıştır” dedi.
“Zafer Bayramı gibi anlamlı bir günde, Ortahisar’ın ana caddelerini bayraklarla donatıyoruz” diyen Başkan Kaya, “Rengini şehitlerimizin kanlarından alan ay-yıldızlı bayrağımız bizim için vazgeçilmezdir, kutsaldır. Bağımsızlığımızın ve birliğimizin sembolüdür. Zafer Bayramımız dolayısıyla esnaflarımıza 500 adet bayrak dağıtımı gerçekleştirdik ve ilçemizin ana caddelerini şanlı bayrağımızla donattık” diye konuştu.


ESNAFLAR BAYRAK VE MEKTUP İÇİN BAŞKAN KAYA’YA TEŞEKKÜR ETTİ


Bayrakları alarak dükkanlarına asan esnaflar, Ortahisar Belediyesi'nin bu anlamlı hizmeti için Başkan Ahmet Kaya’ya teşekkürlerini iletti.

Etiketler