A+ A-
Yorum
10

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya "İBB modeli Ortahisar"

Yayın Tarihi: 29.08.2024 - 10:48
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya Karadeniz’e konuştu…
Kaynak:HABER MERKEZİ

 Başkan Kaya İcra Kurulu üyemiz Osman Diyadin ile Genel koordinatörümüz Miraç Özağcı’yı misafir etti.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun yolundan yürüyen bir başkan Ahmet Kaya, şimdilerde ise Çağlayan’da KİPTAŞ güvencesi ile kentsel dönüşüme başlıyor.

GÖZÜMÜZ HALKIMIZ…

O dedi, şu dedi ye bakmıyoruz. Trabzon halkı ne diyor ona bakıyoruz. Biz Trabzon halkının sorunlarını çözmekle mükellefiz. Bu şehrin her bir köşesinde yaşayan üreticimizde bizim, işçimizde memurumuzda emeklimizde.

İBB MODELİ ORTAHİSAR!

İstanbul BB Başkanımız Ekrem İmamoğlu’nun desteğine teşekkür ediyoruz. Halk ekmek. Kent lokantaları gibi İstanbul’da ortaya koyduğu
projeleri örnek alarak şehrimize taşıyoruz. Kentsel dönüşümde geliyor. Çağlayanda İBB iştirakı olan KİPTAŞ güvencesi ile başlıyoruz..

ORGANİK PAZARLAR

Organik pazarların sayısını artıracağız. Üreticilerimizin günün sonunda elinde kalan ürünleri de alıp hem kent lokantamız hem de Belediyede çalışanlarımız
için kurduğumuz yemek hanede kullanacağız. Üreticilerimizin başımızın üzerinde yeri var.

BÜYÜKŞEHİR İLE YARIŞMIYORUZ

Bakın bizim Büyükşehir Belediyesi ile yarışmak gibi bir düşüncemiz söz konusu olamaz. Biz kendi işimizi, kendi projelerimizi yapıyoruz ve yapmayada devam edeceğiz. Farklı projelerle Türkiye gündeminde de yer alacağız. Onlar bizim projelerimizi takip ediyorsa bu bize gurur verir.

ORTAHİSAR HALKI MEMNUN..

Zor koşullarda bir Belediye teslim aldığımızı biliyoruz. Trabzon halkıda bunu çok iyi biliyor. Bugün gittiğimiz her yerde buna AK Parti seçmeni de dahil gördüğümüz yakın ilgi doğru yolda olduğumuzu gösteriyor bizleri son derece memnun ediyor.

 

Etiketler