SON DAKİKA



Haber > Trabzon > İYİ Parti 2 yaşında

İYİ Parti 2 yaşında

27 Ekim 2019 Pazar - 11:58




İYİ Parti’nin 2.kuruluş yıldönümü dün akşam Zorlu Grand Otel’de düzenlenen kokteylle kutlandı





İYİ Parti’nin kuruluşunun 2’nci yıldönümü kutlama töreni yoğun katılımla Trabzon’da gerçekleşti. Kutlama Törenine, İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramız Uzun, İYİ Parti il Başkanı Azmi Kuvvetli, CHP İl Başkanı Güzide Uzun, ilçe başkanları, yöneticiler ile çok sayıda partili katıldı.





ANKARA’DA TRABZON’UN SESİ OLMAYA ÇALIŞIYORUM

Genel Başkan Merak Akşener’in selamlarını ileterek sözlerine başlayan İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs,” Allah’ımıza şükürler olsun aziz milletimiz bize yetki vererek bu günlere geldik. Bu günlere gelmemiz kolay olmadı. Genel Başkanımız Meral Akşener’e yapılanları hepimiz gördük. Benim liderimin yolunu çöp kamyonu ile kapatanlar, Toplantı yapacağı salonu kilitleyenler neredesiniz. Bizler aslanlar gibi buradayız. Bize dediler ki parti kuramazsınız? ‘kurduk’, Bize dediler ki seçime giremezsiniz? ‘Girdik’. Bize uygulamaya çalıştıkları demokrasi engelini aşarak meclise girdik. Trabzon halkına seçimlerde söz vermiştim, ‘ beni seçerseniz Ankara’da Trabzon’un sesi olacağım’ diye. Meclisteki tüm gücümü harcayarak Trabzon’un tüm problemlerini ve vatandaşın bana ulaştığı sorunlarını o yüce meclisin kürsüsünde dile getirmeye çalıştım. Yapılan iyiliklerin yanındayız, ama yanlışları da söylüyoruz,” dedi.






MİLLETİMİZİN KAYBOLAN UMUTLARI YENİDEN YEŞERDİ

İl Başkanı Azmi Kuvvetli, Meral Akşener ve arkadaşlarının kurduğu iyiler ve cesurlar hareketi olduğunu belirterek,” Sayın Genel Başkanımızın “medeniyet yolunun taşlarını cesurlar döşer” parolasıyla çıktığımız bu yolda; Allah’tan gayrı kimseden korkmayan; azimde, cesarette, ferasette, iyilikte ve mücadelede sınır tanımayan; bu hareket, kurulduğu günden bu yana nasıl ki siyasette dengeleri değiştirmişse; bundan sonra da inanıyoruz ki Trabzon’a, Karadeniz’e ve Türkiye’ye bu konudaki rüştünü ispatlayarak iktidar olacaktır. Milletimizin kaybolan umutları 17 yıl sonra İYİ Parti sayesinde yeniden yeşermiştir. Türk siyasetinin belirleyici partisi İYİ Parti olmuştur, olmaya da devam edecektir. Bundan iki yıl önce ülkenin gidişatından endişe duyan ve ülkemiz İYİ olsun diye biz cesur yürekli İYİ'ler olarak Genel Başkanımız Meral Akşener'in önderliğinde yola çıktık. Bugün doğum günümüz. Kutlu olsun, mübarek olsun. Bu günleri bizlere gösteren yüce Allah’a hamt olsun,” dedi.. Konuşmaların ardından partiye üye olanlara rozet takıldı, ayrıca 2’nci kuruluş yıl dönümü pastası kesildi. Toplu fotoğrafın ardından kutlama  sona erdi.



Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap