SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Kurtarma Operasyonu!

Kurtarma Operasyonu!

Karadeniz Özel

07 Ekim 2019 Pazartesi - 13:57




Trabzon’un dinamikleri KTÜ Tıp Fakültesi’ne umut ışığı olabilmek için bir araya geldi





// Karadeniz Özel // MERYEM AKGÜN // Trabzon’dan bölgeye sağlık hizmeti veren Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Farabi hastanesi içine düştüğü borç batağı nedeniyle batma noktasına geldi. Öyle ki hasta yakınlarının ellerine tutuşturulan ameliyat malzemesi listesinden tutun da yapılacak olan alçının malzemesine varıncaya kadar hastane yerine hasta yakınlarının temin etmesi isteniyor. Geçtiğimiz günlerde bir adım daha öteye taşınan son durumda, KTÜ Diş Fakültesi’nde muayene olmak isteyen hastalara 20 TL üzerinden hasta kartı satılmaya başlandı.

HELAL OLSUN!

İşte bu noktada devreye girmesi beklenen Trabzon dinamikleri bu kötü gidişata ‘dur’ demek için kolları sıvadı. AK Parti Trabzon Teşkilatı örnek bir işe imza attı. İl Başkanı Haydar Revi, Milletvekilleri Muhammet Balta, Adnan Günnar ve Bahar Ayvazoğlu, şehrin mülki amiri Vali İsmail Ustaoğlu ile KTÜ Rektörü Süleyman Baykal’la birlikte Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın yanında soluğu aldılar. Hükümetin açıkladığı kaynak artırma kararını referans alan dinamikler KTÜ’nün zor durumunu Bakan Albayrak’a ifade ederek yardım istediler. Vekil Ayvazoğlu ise bu müjdeli hesabı sosyal medya hesabından, “Üniversite hastanemizin yaşadığı sorunlar değerlendirildiğinde hassasiyetle üzerinde durulması gereken bir konuydu. Bakanımız Berat Albayrak’a ilettiğimiz, Üniversite Hastanelerinin ek kaynak ihtiyacı ile ilgili talebimiz, kaynak aktarımı kapsamında ivedilikle çözüme ulaşmıştır.” Sözleriyle duyurdu.
 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap