A+ A-
Yorum
10

Sanatın ve Müziğin Kalbi Ganita'da Atıyor

Yayın Tarihi: 26.08.2024 - 12:06
Ganita Akşamları etkinlikleri kapsamında Karadeniz’in sevilen sanatçıları Taner Eyüpoğlu, Mesut Uçar ve Hadiye Ölmez konser verecek.
Kaynak:HABER MERKEZİ

Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği ve şehrin kültürel yaşamına renk katan Ganita Akşamları, 28 Ağustos - 3 Eylül tarihleri arasında da dolu dolu programlarla devam ediyor. Bu özel etkinlik serisi, müzikten sinemaya, söyleşilerden kültürel etkinliklere kadar geniş bir yelpazede Trabzon halkını bir araya getiriyor. Ganita Akşamları kapsamında, 28 Ağustos Çarşamba günü saat 19.30’da Taner Eyüpoğlu sahne alarak, Trabzonlulara müzik dolu bir gece yaşatacak. Eyüpoğlu’nun ardından, 30 Ağustos Cuma günü saat 20.30’da Mesut Uçar sahnede olacak. Müziğin coşkusu, 31 Ağustos Cumartesi günü akşamı da devam edecek. Saat 19.30’da Hadiye Ölmez’in sahne alacağı bu gecede, vatandaşlar yine unutulmaz bir müzik ziyafeti yaşayacak. Ölmez’in güçlü sesi ve sahne performansı, Ganita Akşamları’na damga vuracak.

SÖYLEŞİ VE SİNEMA GÖSTERİMİ


Ganita Akşamları, sadece müzikle sınırlı kalmıyor… Sinemaseverler için de harika bir fırsat sunuyor. 1 Eylül Pazar günü akşamı saat 19.30’da Türk sinemasının klasiklerinden biri olan “Gülen Gözler” adlı Yeşilçam filmi gösterimde olacak. Bu nostaljik sinema gecesi, izleyicilere eski Türk filmlerinin o sıcak atmosferini yeniden yaşatacak. 3 Eylül Salı günü akşamı saat 19.30’da yazarlar Kamuran Tuna, Tahir Orhan, Ömer Şen ve Cevat Öztürk, edebiyat ve kültür üzerine derinlemesine bir söyleşi gerçekleştirecek. Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada tüm vatandaşlar etkinliklere davet edildi.

Etiketler