SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Trabzon’da o parti de bir garip durum! İlçe başkanı il başkanını yalanladı

Trabzon’da o parti de bir garip durum! İlçe başkanı il başkanını yalanladı

11 Eylül 2023 Pazartesi - 11:35




DEVA Partisi Trabzon İl Başkanlığının açıklamaları İlçe başkanlığı tarafından yalanlandı.





DEVA Parti Trabzon İl Başkanı Selçuk Keskin bugün yayınladığı açıklamasında, Ortahisar ilçe başkanlığına atama yapıldığını ve İsmail Öztürk2ün görev yapacağını açıklamıştı.

DEVA Partisi Ortahisar İlçe başkanlığından yapılan açıklamada ise il başkanını Evcilik oynamak istemekle itham ederek, görevlerinin başında olduklarını belirttiler ve ilçe başkanlığı kurumsal açıklaması dışında başka bir açıklamaya itibar edilmemesi gerektiğini belirttiler.

DEVA Partisi’nden yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

Kongresini yapıp göreve başlayan parti politikalarını ve değerleri ile söylemlerini dile getirip mücadele veren Ortahisar İlçe başkanı ve yönetiminin istifası veya görevden alınması söz konusu değil iken, atanmış il başkanın talihsiz basın açıklaması, asılsız söylemleri ve hukuksal mesnedi olmayan parti tüzüğüne ve kanunlara aykırı olarak yapılan açıklama sonrasında bugünde aynı mantalite ve kafa ile Trabzon İl’i Ortahisar İlçesine İlçe başkanı ataması yapıldığını yerel medya paylaşımı ile öğrenmiş bulunmaktayız. Kaynaksız ve belgesiz yapılan bu haberin doğruluğu olmadığı bugüne, kadar ilçe başkanlığı olarak istifa ile bir açıklamamızın olmadığı söz konusudur. Bazı evcilik oyunu oynamak isteyen ve amaçları farklı olan anlayışın Trabzon’umuza yararından çok zararının olacağı ortadır. Bu anlamda yerel basında yer alan talihsiz açıklamaları içinde bulunduğumuz kurumsala ve kamuoyuna saygımızdan dolayı açıklama gereği duyduk. Bundan sonraki süreçte (Deva Partisi Ortahisar İlçe Başkanlığı)Kurumsal olarak bizim haricimizde yapılan açıklamalara itibar etmeyiniz Kamuoyuna saygıyla duyurulur

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap