SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Trabzon'daki o çocuk muhalefeti ayağa kaldırdı! Önce İmamoğlu ardından Kılıçdaroğlu…

Trabzon'daki o çocuk muhalefeti ayağa kaldırdı! Önce İmamoğlu ardından Kılıçdaroğlu…

30 Ocak 2022 Pazar - 16:48




Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Trabzon'da yaptığı açıklamalar esnasında ilginç bir an yaşandı.





Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bir dizi açılışlarda bulunmak üzere Trabzon’a geldi. Burada Trabzonlu vatandaşlara hitap ederken dikkat çeken bir olay yaşandı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talebiyle birlikte sahneye çıkan genç çocuk önce Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan babasının tahliyesini istedi daha sonra CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na tepki gösterdi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ve çevresindeki bakanlara seslenen Dumlupınar İlkokulu öğrencisi Berat Can Gürsoy isimli bir çocuk “Babam 10 yıldır beri yatıyor, onu çok özledim” deyip çeşitli suçlardan 10 yıl önce cezaevine giren Babası Bülent G’nin tahliyesini istedi.

İMAMOĞLU VE KILIÇDAROĞLU’NDAN TEPKİ

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, yaşanan duruma tepki göstererek, “Siyasette etik ve ahlak ne yazık ki iyice terk edildi. Devleti yönetenler,  masum bir çocuğa söyletilmiş “hain” ifadesine gülüyor. Trabzon’un iyi kalpli tüm insanları bu kötü duygulardan uzak duracaktır. Bir Trabzonlu olarak memleketimde bu şovun yapılmasını kınıyorum dedi.

Ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ise, “Lütfen küçük çocuğumuzla ilgili haberi paylaşmayın, kötü söz söylemeyin. O daha çok küçük. Ayrıca tüm örgütlerimizden istirhamımdır, duygularımıza yenilmeden, çocuk pedagojisi ne diyorsa ona uyun” ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
7
Üzgün
2
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap