SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Trabzon'dan yola çıkan AK Partili 4 başkan ölümden döndü!

Trabzon'dan yola çıkan AK Partili 4 başkan ölümden döndü!

22 Mart 2021 Pazartesi - 12:02




AK Parti'nin Çarşamba günü yapılacak 7. Olağan Büyük Kongresine katılmak için yola çıkan Trabzon'un Yomra, Arsin, Dernekpazarı ve Hayrat İlçe Başkanları ölümden döndü. Başkanların içinde bulunduğu araç Samsun Çarşamba'da kaza yaptı...





AK Parti'nin 24 Mart Çarşamba günü yapılacak 7. Olağan Büyük Kongresi için Trabzon’dan yola çıkan 4 ilçe başkanı   Samsun Çarşamba’da trafik kazası geçirmiş, trafik kazasında Ak Parti Yomra İlçe Başkanı Avni Adanur, Arsin İlçe Başkanı Tolga Şengül, Dernekpazarı İlçe Başkanı Abdullah Akgül ve Hayrat İlçe Başkanı Serkan Karaahmetoğlu yaralanmıştı. Trabzon’dan Ankara’ya Ak Parti Büyük kurultayına katılmak üzere seyahat halinde iken kaza yapan Ak Parti’nin 4 İlçe Başkanının sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. 

Kazanın nasıl olduğuna daire bilgi veren Arsin İlçe Başkanı Tolga Şengül, ‘Normal bir şekilde yolumuzda gidiyorduk. Hızımız normaldi. Aracı Dernekpazarı İlçe Başkanımız Abdullah Akgül kullanıyordu. Ben arkada oturuyordum, birden araç kontrolden çıktı, panikle başımı dizlerimin arasına alıp yere kapandım.

Yoldaki su birikintisini fark etmemişiz ve araç yoldan çıkarak savrulmuş. 
Sonrası gözümüzü hastanede açtık. Verilmiş sadakamız varmış, araç 1-2 takla attı deniyor.

Eğer araç sağlam bir araç olmasaydı belki bugün bunları konuşamıyor olacaktık. 


Sadece bende ve Yomra İlçe Başkanımızda u    ak yaralanmalar var,

Trabzon’a dönüp istirahat edeceğiz, çok sayıda telefon mesaj aldık, birçoğuna dönüş de yapamadık.


Haklarını helal etsinler, arayan soran merak eden sayın vekillerimiz, bakanlarımız, başkanlarımız, yol arkadaşlarımız sevenlerimiz, beni ve diğer başkanlarımızı bir an olsun ihmal etmediler. Hepsinden Allah razı olsun.

Büyük bir kaza atlattık, rabbim beterinden sakınsın’ ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap