SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık; 'Fenerbahçe ile alakalı söylediklerim için istifa ederim'

Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık; 'Fenerbahçe ile alakalı söylediklerim için istifa ederim'

Karadeniz Özel

16 Haziran 2020 Salı - 13:48




İyi Parti'den Yomra Belediye Başkanı seçilen Mustafa Bıyık, gündeme dair açıklamaları Karadeniz'in canlı yayınında açıkladı.





Hatırlanacağı üzere Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, 1-1'lik skorla sona eren Fenerbahçe-Trabzonspor müsabakasının sonunda, Trabzonspor kalecisi Uğurcan'a küfreden Fenerbahçe taraftarlarına Twitter'dan sert tepki göstermişti. Yomralı Uğurcan'a tüm stadyumun yok yere küfretmesini hazmedemeyen Bıyık, Twitter'daki paylaşımında, "Allah hiç bir çocuğu kötü olsun diye yaratmaz! Onu kötü yapan, kötü eğitimdir! Kötü anne-babadır. Kötü çevredir. Kadıköy'dür. Giydiği sarı-lacivert FB formasıdır. Gittiği Şükrü Saraçoğlu Stadı'dır. Türk futbolunda gelecek vadeden bir çocuğa o kadar küfür ancak sizin gibilere yakışırdı" ifadelerini kullanmıştı.

Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık konuyla alakalı Karadeniz'in canlı yayınında açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe söylemlerimle ilgili genel merkezin uyarısı asla söz konusu olmadı. Olsa istifa ederdim' diyen Başkan Bıyık, sözlerine şöyle devam etti;

'Benim duruşum net. Bazıları gibi topu taca atmıyorum. Biz şike yapmadık, para verip maç satın almadık. Trabzonspor bizim için bir hassasiyettir. Erzincan Üniversitesi rektörüne gelince, kendisini tanımam etmem. Hukuki süreç devam ediyor. Bir eğitimciye yakışmayan söylemlerde bulunmuştur. Terör örgütleri için ağzını yormayanların bir spor kulübü üzerinden bu söylemleri kabul edilir değildir.'

İşte o açıklamalar;

Beğendim
3
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap