SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Trabzon'da korkutan kaza

Trabzon'da korkutan kaza

09 Temmuz 2015 Perşembe - 12:21




Araklı Tüneli’nde 3 araç birbirine girdi, 10 kişi yaralandı.





Araklı'da meydana gelen kazada 3 araç birbirine girdi. Zincirleme kazada faciadan dönülürken 10 kişi yaralandı. Yaralılar ambulanslarla çeşitli hastanelere kaldırılırken tünelin Rize-Trabzon tüpü uzun süre ulaşıma kapalı kaldı. Sürmene’deki kazada ise fren yerine gaza basan bayan sürücü araca takla attırdı. Otomobilin içindeki 3 kişi yara almadan kurtuldu.

Araklı tünelinde önceki akşam trafik kazası meydana geldi. Rize istikametinden Trabzon istikametine giden 3 araç Araklı tünelinde zincirleme kazaya karıştı. 61 ES 851, 08 NC 486 ve plakası belirlenemeyen bir aracın karıştığı kazada yaralanan 10 kişi olay yerine gelen ambulanslarla Araklı Bayram Halil Devlet Hastanesi ve çeşitli hastanelere sevk edildi. Kaza dolaysıyla yol bir süreliğine trafiğe kapandı. Araçların olay bölgesinden kaldırılmasından sonra yol yıkanarak tekrar trafiğe açıldı. Yaralıların hayati tehlikesinin olmadığı bildirildi.

SÜRMENE’DE FREN YERİNE GAZA BASINCA TAKLA ATTI

Gün geçmiyor ki bölgemizde trafik kazası olmasın. Sürmene Çamburnu Kuşluca Mahallesi'nde bir araç takla atarak durabildi.   Araç sürücüsü fren yerine gaza basınca araç takla atarak durabildi. Araçta bulunan üç kişi yara almadan kurtuldu. Sürücünün bayan olduğu bildirildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap