SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Yolsuzluk felç etti

Yolsuzluk felç etti

24 Eylül 2015 Perşembe - 12:25




Sürmene’nin Güney Mahallesinde yaşayan Hatice Çetinoğlu rahatsızlanınca, evlerinin yolu olmadığı için hastaneye yetiştirilemeyerek felçli kaldı.





Trabzon’un Sürmene ilçesi Güney Mahallesi’nde oturan 60 yaşındaki Hatice Çetinoğlu, evlerinin önünde yol olmadığı için hastaneye yetişemeyerek felçli kaldı. Hatice Çetinoğlu’nun oğlu Emrah Çetinoğlu, “Yaklaşık 2 yıl önce annem rahatsızlandı. Onu hastaneye götürmek istedik ama evimizin önünde yol olmadığı için sedyeler yardımı ve kendi imkânlarımızla bir şekilde hastaneye ulaştırdık ama doktorun bize ilk dediği şey ‘Eğer daha erken gelseydiniz, yüzde 65 değil daha az felçli kalma durumu olurdu’ oldu. Hastaneye yetiştiremediğimiz için de felçli kaldı.

Evde benimle birlikte bir kızkardeşim bir de yaşlı babam var ama onlardan fayda olmuyor. Komşumuzun yardımı ile annemi gerektiğinde hastaneye taşıyorum. Biz de yardım etmeleri için, sesimizi duymaları için Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı’na, Trabzon Valisi’ne ve Sürmene Belediye Başkanı’na yazılı olarak dilekçe verdik ama bize ne geri dönüş oldu ne de arayan var” diye konuştu. “Sağlık görevlileri bile artık eve çıkan 500 metrelik dik yokuşu çıkmak istemiyorlar” diyen Çetinoğlu, “Bize ‘Siz yola kadar çıkartın biz gelip alalım, gece de aramayın kimseyi gönderemeyiz’ diyerek telefonları kapatıyorlar. Sağlık personeli bile artık illallah demiş durumda” diyerek sitemde bulundu.

Yusuf ARSLAN

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap