SON DAKİKA



Haber > Köşe Yazıları > Bu büyük Giresunspor'a şampiyonluk yakışır

Bu büyük Giresunspor'a şampiyonluk yakışır

20 Ocak 2018 Cumartesi - 06:30








Evet, köşe yazımın başlığında da dediğim gibi bu büyük Giresunspor’a şampiyonluk yakışır. Bu büyük taraftarlara da bu büyük camiya da şampiyonluk yakışır. Kupa yakışır diyorum.

Yeşil-Beyazlı takımımız Giresunspor en son oynadığı maçta Ziraat Türkiye Kupası’nda Türk futbolunun güçlü takımı olan Başakşehir’i saf dışı bıraktı ve adını dünyaya duyurdu.

Önce takımımızı ve teknik heyeti, ardından yönetimi ve o büyük taraftarlarımızı kutluyorum. Yani herkes üzerine düşen görevi layığınca yaparak bu başarıyı elde etti. Tebrikler Giresunspor, tebrikler Giresun diyorum.

Gelelim lige… Ligde de şampiyonluğun en büyük adayı olan Giresunspor inşallah bu arzusuna sezon sonunda ulaşacaktır. Giresunsporumuza hem takım ve teknik heyet olarak hem de yönetim ve taraftarları olarak güvenim sonsuzdur. Giresunlu olarak taraftarlarımızdan tek isteğim sabırlı olup takımımıza hep destek tam destek olmaktır.

Boluspor geçilecek... Evet, yarın kendi saha ve seyircimiz önünde oynayacağımız Boluspor maçını mutlak suretle üç puanla geçip ligdeki çıkışımızı sürdüreceğimize inanıyorum. Bu uğurda takımımıza Boluspor karşısında başarılar diliyorum.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap