SON DAKİKA



Haber > Köşe Yazıları > ÇÜNKÜ SEN TRABZONLUSUN!

ÇÜNKÜ SEN TRABZONLUSUN!

07 Temmuz 2018 Cumartesi - 09:05








Ne günlere kaldık! Bir dönem Ahmet Suat Özyazıcı'nın 'Nüfus kağıdında Trabzon yazmayan futbolcular Trabzonspor takımında oynayamazlar' düşüncesinden 'Nüfus kağıdında Trabzonlu yazan oyuncular Trab- zonspor takımında oynayamazlar' düşüncesine ge- lindi... Üstüne üstlük bir de iş bilmez, menfaatperest yöneticiler iş başına gelince demeyeceğim getirilince kızılca kıyamet koptu bildiğiniz gibi. Borç bini aştı. Ödenmeyecek meblağlar olunca herkes kaçacak yer aramaya başladı.

HAK EDEN OYNAYACAK

Harç bitince yapı paydos edilemezdi. Birileri ateşten de olsa bu gömleği giymeliydi. Giydiler de. İlk iş, yıllardır yanlış transfer po- litikasından dönülüp değersizleştirilen kendi değerlerine değer vermek oldu. Altyapıdan çıkan iki yıldız adayına daha dün 6 imza at- tırdılar. Bir o kadarını da kampa gönderdiler. Her ne kadar kampa dahil edilmeyenlerde biraz moral bozukluğu olduysa da Ünal hocanın, 'Kampa dahil edilenler değerli, edilmeyenler değersiz değillerdir. Bu böyle bilinsin! Kamp dönüşünde her genç arkadaş aynı değerde, aynı kefede olacak. Hak eden oynayacak, hak eden her şansı bulacak' ifadeleri futbolcuları rahatlatırken biz de bu sözlerin takipçisi olacağız. Bundan da hiç kimsenin şüphesi olmasın.

BU ÇOCUKLARA GÜVENİN

Ne kulüp yetkililerinin ne de bu şehrin bu çocuklara güvenmekten başka çaresi yoktur. Ancak bu değerlere güvenirken ya- pılan eylemin doğru olduğunu söylerken, bu oyuncuların kurtarıcı olacakları ve bugünden itibaren forma giyecekleri asla düşünülmemeli.


Yine çok önemsediğim bir realiteyi söylemek istiyorum. Bu geçiş döneminde tüm şehir ve taraftarlar yabancı hayranlığından ve eskiden kalan şu kötü alışkanlıktan vazgeçmelidirler: Sen Trabzonlusun, herkesten çok koşacaksın, mücadele edeceksin, sabredip en son sen oynayacaksın, bazen de yuhalanacaksın ama hem Trabzonlu hem de futbolcu olduğunu unutmayacaksın. Her olumsuzluğu içine atacaksın. Haksızlık da yapılsa Trabzolu olduğunu unutmayacaksın. İçi geçmişler hata yapacak ama sen yapma- yacaksın. Çünkü sen Trabzonlusun. Senin yaşında dışarıda menajeriyle gelip milyonlara mukavele imzalayanların yanında sana 1600 lira verilirse ses çıkarmayacaksın. Bir başka yere de gitmeyeceksin. Gidersen hain ilan edileceksin. Takım içerisinde en düşük parayı sen alacaksın. Kötü şartlarda sesin çıkmayacak, Trabzonlu olduğunu unutmayacaksın.Şayet dev çınarı kurtarmak istiyorsanız; BU ÇINARA SAHİP ÇIKMALISINIZ.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap