SON DAKİKA



Haber > Köşe Yazıları > Giresun’dan tüm dünyaya...

Giresun’dan tüm dünyaya...

26 Şubat 2018 Pazartesi - 17:08








Doğrudan lafa gireceğim! Freşa, Giresun’un doğasından çıkıp tüm dünyayı serinleten bir marka olarak gururlandırıyor. Başlangıçta bir aile şirketi üretimi olarak başlayan İnişdibi markasıyla sadece bölgede tanınan bir maden suyu olan bu doğal lezzet, artık Freşa ve Fresher ismiyle tüm dünyaya ihraç edilen sağlıklı bir lezzet.

1997 yılında Giresun'un İnişdibi beldesinde kurulan Çakırmelikoğlu Maden Suyu İşletmeleri, aile şirketinin köklü değerlerini günümüz dinamiklerine entegre ederek sektörel büyümesini sürdürmeye devam etmektedir. Türkiye’de ilk doğal meyve aromalı maden suyu üretimini gerçekleştiren kuruluş olan Çakırmelikoğlu Maden Suyu İşletmeleri, dünyada soğuk olarak yüzeye çıkan ender maden suyu kaynaklarından da biridir. İşletmenin İnişdibi fabrikası; 3300 m2’lik kapalı alanda 70.000 şişe/saat dolum kapasitesiyle üretim yapmaktadır. 2007 yılında büyük metropollere daha da yakın olmak amacıyla Bursa'nın İnegöl-Kurşunlu beldesinde açılan yeni fabrika ise; 20.000 m2’lik kapalı alana ve çevre düzenlenmesine sahip olacak şekilde tamamlanmıştır. Doğasıyla ünlü yeşil Bursa’da Uludağ’ın eteklerinde kurulan Kurşunlu Fabrikası, 200.000 şişe/saatlik üretim kapasitesi ile Türkiye’nin en yeni ve modern tesislerindendir. Koruma alanı oluşturmak için, kaynak çevresinde 90 dönüm alanı da fabrika alanına katan işletme dünyanın en lezzetli ve sağlıklı doğal maden suyu ürünleriyle artık bir dünya markası haline gelmiştir.

Sektörel anlamda çok büyük bir başarı ve hikayesi olan Freşa ve Fresher’in sahibi olan Hasan Çakırmelikoğlu aynı zamanda Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığını da yapmaktadır. Ticaret ve sanayi alanındaki başarıları onu Giresun’un en önemli sivil toplum kuruluşlarından olan oda başkanlığına da getirmiştir. Onun bu başarısı aynı zamanda Giresun’un marka değeri kazanmasına da vesile olmuştur. Dünyanın her yerinde satılan her şişe Freşa ya da Fresher aynı zamanda Giresun’un doğasını da tüm dünyaya tattırmakta ve bilinirliliğini de arttırmaktadır.

Özellikle son yıllarda doğal olanın peşinden koşmaya başlayan tüm dünya insanları sağlık ve lezzetin de en doğalını aramakta ve istemektedir. İşte Giresun’dan doğan Freşa ve Fresher markaları da sağlık ve lezzetin en doğalı olarak Giresun’un tüm dünyaya hediyesidir. Bu lezzet ve doğallık ve markanın tutulurluluğu Giresun’u da ilgi odağı haline getirmekte/getirmeye devam etmektedir. Son yıllarda bu doğal ve sağlıklı lezzetin kaynağını tüm dünyaya tanıtmak için Giresun’a gelen TV’ler, özel haber ve belgesel çekimleriyle bu ilgiyi desteklemektedir. Giresun’un doğası ve keşfedilmemiş tüm yönleri bu programlarda anlatılmakta ve gösterilmektedir. Giresun’un turizm geleceği açısından da çok önemli olan bu tanıtımlar yakın gelecekte Giresun’u en önemli turizm destinasyonları arasına da sokacaktır.

Giresun’dan tüm dünyaya sunulan ve artık bir marka olan Freşa ve Fresher’a, Sayın Hasan Çakırmelikoğlu’na teşekkür ederiz. Giresun’u bir marka değeri haline getirdikleri için...


 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap