SON DAKİKA



Haber > Köşe Yazıları > Giresunspor Fener'i son dakikada kaçırdı

Giresunspor Fener'i son dakikada kaçırdı

01 Şubat 2018 Perşembe - 07:35








Ziraat Türkiye Kupası’nda önce Aytemiz Alanyaspor, ardından da Medipol Başakşehir gibi güçlü ekipleri kupanın dışına iten Akın Çorap Giresunspor'un Fenerbahçe ile eşleşmesi ve ilk maçını Giresun Atatürk Stadı’nda oynaması Yeşil-Beyazlı taraftarlarda büyük sevinç yaratmıştı. Atatürk Stadı'nı dolduran Çotanaklar, takımlarına büyük destek verdiler. 26. dakikaya kadar ortada giden maçta aradığı golü Fenerbahçe buldu. Bu gol aynı zamanda ilk yarının da sonucu oldu.

Maçın ikinci yarısında ise dakikalar 52'yi gösterirken maçın orta hakemi Yaşar Kemal Uğurlu tarafından penaltı atışı verildi. Topun başına geçen Dodo topu yan ağlara gönderdi.

Bu dakikalardan sonra Giresunspor Teknik Patronu Metin Diyadin yeni transferlerinden olan Ahmad Abed ve Almeida'yı oyuna soktu. Bu dakikalardan sonra Giresunspor daha arzulu ve kontraatak bir oyun sergilerken dakika 71'de Jones da Silva Giresunspor'un aradığı golü buldu.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman tek forvetten çift forvete dönerek ileride gol aradı. Giresunspor beraberlik golünden sonra yine birçok gol pozisyonunu cömertçe harcadı.

Uzatma dakikalarının son anlarında verilen penaltıyı değerlendiren Fenerbahçe maçı 2-1 kazanan taraf oldu.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap