SON DAKİKA



Haber > Köşe Yazıları > Giresunspor Samsun'da üzdü

Giresunspor Samsun'da üzdü

18 Aralık 2017 Pazartesi - 08:00








Giresunspor dün zorlu Samsunspor deplasmanına taraftarlarının da desteğiyle çıktı. Sıcak havada oynanan maç karşılıklı ataklarla başladı. Ev sahibi takım Samsunspor Giresunspor karşısında zor dakikalar yaşadı.

Giresunspor aradığı golü 21'de Aykut Demir ile buldu. Samsunspor takımı bu golden sonra çabuk toparlanarak rakip sahada kontrataklarla gol aradı. Nitekim gol 31. dakikada Muhammet Beşir ile geldi. Giresunspor bu golden sonra ortada bir futbol sergiledi. Samsunspor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu saha içindeki futbolcularına verdiği taktikle takımını maçın son dakikalarında daha canlı tuttu.

Samsunspor ikinci yarının başlamasıyla birlikte Göksu'nun ayağından bulduğu golle öne geçti. Bu golden sonra Giresunspor Teknik Patronu Metin Diyadin'in yaptığı değişiklikler en azından beraberlik için yeterli olmadı.

Ligde kötü günler geçiren Samsunspor Giresun karşısında özelllikle maçın ikinci yarısında daha istekli bir futbolla galip gelmeyi bildi. Giresunspor ise aldığı bu mağlubiyetle ligde şampiyonluk yolunda bir engeli geçemedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap