SON DAKİKA



Haber > Köşe Yazıları > Giresun'u hakem yaktı

Giresun'u hakem yaktı

22 Ocak 2018 Pazartesi - 07:50








Ligde şampiyonluk mücadelesi veren Giresunspor dün saha ve seyircisi önünde çıktığı Boluspor maçına güneşli bir havada başladı. Kupa maçında Süper Lig'de lider olan Başakşehir’i kupada saf dışı bırakan Çotanaklarda yorgun olmasına rağmen maçın ilk yarısında güzel futbol ile birlikte birçok gol pozisyonuna da girerek maçta oyun üstünlüğünü korudu.

Giresunspor Teknik Direktörü Metin Diyadin ikinci devrede yeni transferlerden kaleci Ahmet Şahin ile birlikte Abdülkerim Bardakçı’yı bu maçta on birde sahaya çıkartıp Giresunspor taraftarlarına da tanıtmış oldu. Maçın ilk yarısında her iki takım da aradığı golü bulamadı. Maçın ilk yarısı 0-0 sona erdi...

İkinci yarıya her iki takım da çok hızlı başladı. Giresunspor yine kontraataklarla konuk ekip Boluspor ceza sahası içinde atak üstüne ataklar geliştirdi. Boluspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar  ise tecrübeli futbolcusu Santos’u oyuna alarak gol bölgelerinde etkili olmaya çalıştı. Maçın orta hakemi  Volkan  Bayarslan Giresunspor aleyhine verdiği kararlarla saç baş yoldurttu. Boluspor aradığı golü 90+1’de maça sonradan giren Santos ve 90+3’te Melih’le bularak maçı  kazanan taraf oldu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap