SON DAKİKA



Haber > Köşe Yazıları > Kayabaşı turizmin gözbebeğidir…

Kayabaşı turizmin gözbebeğidir…

12 Eylül 2018 Çarşamba - 09:28








Kayabaşı kim ne derse desin Trabzon’un önemli bir turizm merkezidir. Hele hele Kayabaşı yayla Kent Turizm Tesisleri ile de daha da önem kazanmıştır. Turizm diye çırpınıp durduğumuz bu günlerde Hayati Mabaraboğlu’nun hayat verdiği bu tesisler dışarıdan gelenlerin gözbebeği olmaya devam ediyor.

Bir süre önce İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun kaldığı, ardından Adalet Bakanı Abdülhamit Gül’ün 2 gün moral depoladığı bu tesislerin var olması Trabzon için kazançtır. Yolundan başlayarak çevresinde gelen turistlerin en uygun şekilde tatil yapabilmesi için uğraş veren Marabaoğlu’na destek olmak gerek köstek değil.

Kayabaşı Marabaoğlu ile hayat bulurken bu yörenin konum ve koşulları daha da geliştirilmesi adına yapılması gerekenlerin bir an önce hayata geçirilmesi şart. Ben yaptım oldu gitti anlayışının kazanım yerine kayıp yaşatacağını hesaplamak gerek.

İşadamı Hayati Marabaoğlu ekonomisi ile bu yörenin turizmde söz sahibi olması için ter akıtırken sunduğu hizmete bakanlar ve ülkemizin çeşitli yörelerinden ve yurt dışından gelenler ilgisi artarak sürerken herkesin daha fazla ilgi, özen ve destek vermesi şart.

Kendi bünyemizde bulunanlara sahip çıkmak, bu uğurda emek ve ekonomisini harcayan işadamlarına daha fazla destek olmak gerek. Kayabaşı’nın yolunu turizme hizmet verecek standartlara getirin artık. Turizme daha fazla hizmet sunması için Marabaoğlu gibi işadamlarının imkanlarını daha fazla genişletmek ve destek olmak gerek.


Yöresine aşık bir işadamı turizmin bölgemize büyük getiri sağlayacağı inancı ile varını yoğunu ortaya koyarken gölge etmek yerine sahip çıkmak gerek. Hem cebindekini turizm için harcayacak, hem de mesaisini verecek Marabaoğlu gibi işadamlarının önüne engel çıkarmamak gerek.

Bakanlarımız Soylu ve Gül’ün, yerli ve yabancı turistlerin tatillerini geçirmek için tercih ettiği Kayabaşı Yayla Tesislerini bölgemize, yöremize kazandırdığı için Marabaoğlu’na teşekkür etmek gerek. Yüz akımız olan Kayabaşı sahip olduğu doğası, havası ve hizmeti ile tercih edilmesi için yılmadan mücadele eden Marabaoğlu’nun bu uğraşısı dilerim herkese örnek olur.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap