SON DAKİKA



Haber > Köşe Yazıları > Necati Tığlı

Necati Tığlı

07 Kasım 2017 Salı - 07:55








CHP Giresun İl Başkanı Sayın Necati Tığlı. Giresun’da siyasetin; genç, dinamik, ılımlı, uyumlu ve başarılı isimlerinden. Her şey bir yana AK Parti gibi bir iktidara karşı dik duruşlu, güçlü bir muhalif ses.

Yıllarca CHP’de sürdürdüğü siyasi hayatı boyunca her kademede görev almış ve fedakarca çalışarak bugünlere gelmiştir. Aldığı her görevi layığınca yerine getirirken asla şahsi çıkar ve menfaat gözetmemiş, partisini bir adım daha nasıl ileri götürürümün hesabını yapmıştır.

9 Aralık’da yapılacak İl Kongresi’nde tekrar aday olmak ve yoluna devam etmek için kararlı olan Tığlı, güçlü bir CHP için güçlü bir yapılanma ve teşkilatlanmaya inanıyor. Bu yüzden kendi kongresinden çok ilçe kongreleriyle de ilgilenerek, partisinin teşkilat yapısının sağlam temeller üzerinde yoluna devam etmesi için büyük çaba harcıyor.

Siyasetin karmaşık yollarında yorulmadan ilerlemeye çalışıyor. 2019’da yapılması beklenen genel ve yerel seçimler öncesi teşkilatlanmanın çok önemli olduğunu bilen Sayın Tığlı, hem Giresun’da hem de tüm ülke de başarılı bir CHP görmek istiyor. Halkın iktidarının hakim olduğu bir CHP’nin hem yerelde hem genelde başarılı olacağını düşünüyor. İşte böyle siyasilere ihtiyacımız var. Nefsi değil samimi siyasetçilere...

Sayın Tığlı da tanıdığım kadarıyla samimi bir siyaset adamı. Tek düşüncesi adil bir yönetim şekli, önceliği ise tabi ki her zaman Giresun olmuştur. Siyaset uzun soluklu bir yarıştır.


Gerek yerel gerek genel siyasette fark yaratacak isimlere ihtiyaç vardır. Aktif, eleştiren, sorgulayan bir muhalefete ihtiyaç var. Eğer muhalefet güçlü olursa; iktidar sarhoşluğuyla ve sadece ben merkezli hareket edenler bildiklerini okumaya devam edemezler. Gelecek biraz da muhalefetin kalitesine ve gücüne bağlı.

Sayın Tığlı da bu işi iyi yapanlardan. İktidar gücüne de sahip olsa onu da iyi yapacağına ve muhalefetine fazla iş çıkarmayacağına eminim... Yolu açık olsun.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap